Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

- HUND

I venstre siden, kan du se udvalget af kvalitets produkter til din hund. 


  • Hundedækkener i alle størrelser til store og små hunde, også gravhunde og bulldogs. Vi har alt i Back on Track, Trendy4Paws, NORDHUNDEN, Bone Dryer samt andre lækre dækkener til din hund af høj kvalitet både med hensyn til forarbejdning og materiale - til agility hunden, hunden der går spor, jagthunden eller den hund der færdes meget uden for. Et dækken er med til at holde din hund varm og dermed mindske slid og risikoen for skader hos hunden. 

  • Vi rådgiver meget gerne, både med hensyn til størrelse og materiale af dækkener samt de produkter der kan have gavn for at din hund´s trives. -  ring os på 86242349, 24621481 eller 28333902.  
 

Underkategorier

  • Hundedækkener
    Hos Hestens Helse  finder du et bredt udvalg af hundedækkener til din hund.Vi lægger vægt på hundedækkener af høj kvalitet, dækkener din hund kan bevæge sig i og dækkener der "kan noget" eksempelvis beskytte mod vejr og vind, tørre din hund eller holde den varm i bilen. Hundedækkener til store som små.PS: vi har også specialdækkener til gravhunde, franske bulldogs mv. I menuen til venstre kan du se / læse om det enkelte hundedækken. Har du brug for hjælp, vejleder vi gerne. Kontakt os på tlf: 8624 2349Hvordan vælger man det rigtige størrelse dækken? Du måler din hund, mens den står på benene (ikke liggende). Mål afstanden mellem overgangen hals/krop (tag så lidt hals med som muligt) og ned til haleroden.Hvis hunden er ekstra bred, skal den have et dækken, der er et nummer større end målet viser. Du kan evt. bruge et viskestykke til at "måle" med, da det følger kroppens kurver. OBS: du skal være opmærksom på, at Back on Track hundedækkener går langt ned over bagparten - på nogle af dækkenerne er der en lynlås til halen, det er en god indikator på om dækkenet har den rigtige størrelse (der er ikke mange, der benytter sig af lynlåsen til halen).  Se Back on Track hundedækkener HER !
  • MSM, foder, ømme led, olier m.m
    Hos www.hundenshelse.dk - Hestens & Hundens Helse har vi et udvalg af produkter, der er afprøvede og som har vist sig at virke som de lover. Det er produkter der retter sig mod kløe, mat pels, stive ømme led, olier, MSM, hundefoder af høj kvalitet m.m.  Desuden har vi forskellige hundedækkener, til store som små hunde, her lægger vi stor vægt på pasform og materiale kvalitet.  Se alle produkter i menuen til venstre.  Du er meget velkommen til at ringe os, ofte kan man gøre en forskel med små midler tlf. 86 24 23 49