Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

Hundedækkener

Hos Hestens Helse  finder du et bredt udvalg af hundedækkener til din hund.

 • Vi lægger vægt på hundedækkener af høj kvalitet, dækkener din hund kan bevæge sig i og dækkener der "kan noget" eksempelvis beskytte mod vejr og vind, tørre din hund eller holde den varm i bilen. 

 • Hundedækkener til store som små.

 • PS: vi har også specialdækkener til gravhunde, franske bulldogs mv. 

 • I menuen til venstre kan du se / læse om det enkelte hundedækken. Har du brug for hjælp, vejleder vi gerne. Kontakt os på tlf: 8624 2349
Hvordan vælger man det rigtige størrelse dækken? 
 • Du måler din hund, mens den står på benene (ikke liggende). Mål afstanden mellem overgangen hals/krop (tag så lidt hals med som muligt) og ned til haleroden.Hvis hunden er ekstra bred, skal den have et dækken, der er et nummer større end målet viser. Du kan evt. bruge et viskestykke til at "måle" med, da det følger kroppens kurver. OBS: du skal være opmærksom på, at Back on Track hundedækkener går langt ned over bagparten - på nogle af dækkenerne er der en lynlås til halen, det er en god indikator på om dækkenet har den rigtige størrelse (der er ikke mange, der benytter sig af lynlåsen til halen).  

Underkategorier

 • Bone Dryer - Tørredækken.
  Det perfekte varme og tørre dækken til din hund. Bone dryer er nu afprøvet nogle gange på en hund der har været i en å og løbet gennem våde marker i engene under jagt. Hun kommer hjem og er lækker varm og tør og hun ELSKER sit dækken. Det er SÅ perfekt.Vi praler stolt hos alle jægere vi møder, for det er virkelig en kanon god indvestering. Selv den gamle som ikke er på jagt kommer og tigger om at prøve det hvis den lille har haft det på ;) Tak for du viste os det".HilsenHelle
 • NORDHUNDEN Dry
  Super dejlige tykke fleece dækkener fra NORDHUNDEN.  Din hund får ikke et dækken der er blødere, tykkere og mere behageligt at have på end NORDHUNDEN Dry - brug det i bilen, i stalden, efter svømmetræning, i pausen, når den arbejder osv.
 • D-fa - 6 modeller - TILBUD
  Lækker udførelse og materialevalg kendetegner disse dækkener fra New Zeland.Kvalitetsdækkener til din hund i uld, Soft-shell og andre dejlige tekstiler. Mange størrelser også til de store hunde.OBS: Dækkenerne er ikke velegnet til meget kraftige hunde, undtagen Puff Doggy og redningsvestene, der passer de aller fleste.Sub Woofer er i de små størrelser også velegnet til gravhunde og andre hunde med korte ben. 
 • Hundedækkener til Bulldogs og Gravhunde .
  Dækkener specielt designet til hunde med et stort brystomfang, og korte ben som Fransk Bulldog, gravhunde osv. Særdeles god pasform og udførelse.  Kunde fortæller: Med dette fantastisk dækken tilpasset fransk bulldog har vi en dejlig varm hund som denne vinter er godt pakket ind mod blærebetændelse. Det sidder bare perfekt på vores bulldog! Line H. Rasmussen
 • Back on Track til hund
  Back on Track til hunde med det keramiske tekstil Welltex. Til hunde finder du bandager til ben, dækkener, transportabel "seng" osv. Back on Track dækkenerne til hund fåes i flere forskellige modeller. Disse er særlig egnede til ældre hunde med ømheder i muskler og led, samt forebyggende til hunde der "arbejder. Er også velegnede til brug i bilen, efter jagt, agility mv.  Der opstår, i forbindelse med at man anvender Back on Track produkterne, en langbølget infrarød stråling, hvilket øger blodgennemstrømningen, mindsker væske ophobninger og hævelser, ligesom det lindrer smerter i forbindelse med belastningsskader og slid.