Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

MSM, foder, ømme led, olier m.m

 • Hos www.hundenshelse.dk - Hestens & Hundens Helse har vi et udvalg af produkter, der er afprøvede og som har vist sig at virke som de lover. Det er produkter der retter sig mod kløe, mat pels, stive ømme led, olier, MSM, hundefoder af høj kvalitet m.m. 
 
 • Desuden har vi forskellige hundedækkener, til store som små hunde, her lægger vi stor vægt på pasform og materiale kvalitet. 
 
 • Se alle produkter i menuen til venstre.
 

Du er meget velkommen til at ringe os, ofte kan man gøre en forskel med små midler tlf. 86 24 23 49


Underkategorier

 • Hundefoder - Uniq
  Danskproduceret kvalitetsfoder fra Uniq, til unghunden, jagt- og konkurrencehunden m.m.  Hundefodret fra Uniq er baseret på rene råvare, uden farvestoffer og sojaprotein. Afbalanceret foder der indholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler din hund har brug for.  På lager Basic + Light - de andre foderblandinger sendes direkte fra grossist med GLS der skal have oplyst, hvor foderet må stilles hos dig - Skriv venligst i kommentarfeltet til os ved bestilling.
 • Hundefoder - Uniq Nordic Gold
  Folkene bag Uniq Nordic Golds hundefoder er en flok Danske entusiaster, der har sammensat en serie hundefoder bestående af rene nordiske råvare med naturlige og sunde mineraler, vitaminer, olier og næringsstoffer. Alle blandingerne indeholder økologiske urter, der er skånsomt behandlet, hvilket er med til at sikre, urterne beholder de gode egenskaber, de hver især har. Uniq Nordic Gold dyrker selv urterne, der er nøje udvalgt ud fra deres styrkende egenskaber. 
 • Olie omega 3-6-9
  Koldpressede olier til hunde- er med til at sikre, at de vigtige Omega-3 6 og 9 fedtsyrer tilføres, så hunden fremstår med blank pels, har energi og er i god almen tilstand. En hund der trives er en glad hund. Kvaliteten på olien er vigtig, derfor er olierne koldpressede også  lakseolien. 
 • Hud og Pels
  Hundens Helse har løsningen når hunden har problemer med pelsen, kløe, sår og skrammer eller tør hud. Vi fortæller gerne om vores gode erfaringer.
 • Muskler, sener & led
  Tilskudsprodukter til din hund´s muskler, sener og led. Har din hund problemer med muskler, sener eller led? Hos Hundens Helse har vi effektive, afprøvede og virksomme tilskudsprodukter der kan hjælpe din hund. Solanum Flex, Uniq Vitality, Mühldorfer´s Arthrosan = Grønlæbet musling, MSM, Traumell, Chrondoitin og Solanum Detox m.m. Ring gerne, så vi kan vende hvilket produkt der er mest optimalt for din hund.
 • Ekstra energi
 • Mave, tarm & velvære
  Hundens velbefindende er meget afhængig af om fordøjelsen er velfungerende. Ring gerne for vejledning på tlf. 86242349
 • Vitaminer, mineraler m.m
 • Diverse - m.m.
  Her finder du den effektiv STOP IT, der forhindrer, at hunden/hesten bider i bandager, stolper osv., Anti Bite Spray der kan bruges de steder din hund ønder at bide feks. i møbler sko osv. eller til hunden der ikke må bide i en sårforbinding. Koloid Sølv, KovaLine til feks. hotspots.