God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Premier Equine - Ridegamacher - Airtech Shock Proof TRIPLE LAYER - Sort & Brun Se fuld størrelse

Premier Equine - Ridegamacher - Airtech Shock Proof TRIPLE LAYER - Sort & Brun

Støtter og beskytter benene mod slag hos din hest. De er smidige og lette at lægge på benet. På grund af de små "huller" i materialet bliver benene ikke så varme, som ved almindelige gamacher, hvilket er med til at forhindre, at seneskader opstår.

Læs mere + find din str. nederst på siden. 

Flere detaljer

DKK 354,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 3 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 3 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 15,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

OBS: Ny forskning har vist, at gentagende opvarmning af senerne giver seneskader. De 3 lag i materialet giver maksimal beskyttelse og ventilation.

Nyt innovativt materiale: 
Triple Layer Boots er fremstillet af 3 lag neopren, der er ventilleret med små huller for at lade varmen slippe ud og kølig luft ind. Det midterste lag er et specielt "shock proof" materiale, der beskytter mod stød/slag. Desuden ligger der 2 ekstra lag på hver side af koden, derligeledes beskytter ekstra mod slag.

  • Airtech foring
  • Lag af stødsikkert materiale indsat mellem 2 lag Airtech neopren til at absorbere stød og slag
  • Dobbelt sene støtte for bedre pasform og støtte.
  • Støtte om koden. 
  • Lette lægge på
  • Maskinvask 30 grader, lufttørring
  • 1 sæt (højre + venstre)
     
 

Sine siger efter at have brugt dem.
"For ca. Et halvt år siden fik jeg Sports Boost ridegamacherne, og vi aftalte jeg skulle give lyd om hvordan de var. Jeg har brugt dem stort set hver dag i 6 måneder nu og vasket dem i maskine 2 gange. Udseendesmæssigt ser de ud som nu, super flotte og slet ikke slidte. Pasformen er også stadig rigtig god, jeg er utrolig glad for dem og bruger dem som sagt næsten altid" 

Lene fortæller: "Jeg erkender det var med skeptisk Premier equine ridegamacher indtog adressen, hvilket siden er gjort til skamme. For her følges kvalitet og pris ikke ad som forventet.
Gamacherne holder hvad de lover, - mindre varme ben, end andre der har været anvendt igennem flere år. Samtidig er de lette, nemme at håndtere, og holdbare i forhold til væsenligt dyrere mærker vi har arbejdet med.
Dem bliver der investeret i frem over.
Lene G. Iversen

Premier equine - Ridegamacher - Airtech Shock Proofc(Endelig gamacher som passer til heste med tykke “stænger”
Vi har nu brugt dem ca. 4 gange pr. uge siden “Hest & Rytter” 2014– og der er stadig ingen slitage på dem. RET imponerende, eftersom han kunne slide et par catago igennem på bagbenene på ca. 2 mdr."
Hilsen
Karin L

A = HØJDE  B = OMKREDS