God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.30 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
St. Hippolyt LinuStar - Hørfrø 3 kg  / 10 kg Se fuld størrelse

St. Hippolyt LinuStar - Hørfrø 3 kg / 10 kg

St. Hippolyt LinuStar er gyldne hørfrø der kan udfordres som de er, men som skal iblødsættes i varmt vand - ca. 25 min hvis man primært giver dem for hestens mave. 

Læs mere på siden!

Flere detaljer

DKK 165,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 3 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 3 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 15,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Anvendelse for tarmen: man giver  LinuStar tørt sammen med hestens  almindelige foder. Hørfrøene svulmer/slimer herefter op under  passagen gennem fordøjelsesapperartet, og slimstofferne er herefter klar til at møde tarmens slimhinde.

Anvendelse for maven: du  overhælder frøene med varmt vand (80. grader varmt) og lader dem trækker i ca 25 minutter. Herefter kan man se at der dannes slim - du kan nu give dem  sammen med foder eller mash. Slimstofferne lægger sig som en beskyttende film over maveslimhinden (men vær opmærksom på, at der ikke her er så stor virkning, som ved brug af loppefrøskaller)

Ca 10-20 g pr 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder eller i mash. Ved behov kan der i perioder gives dobbelt mængde.

Foderanvisning:

LinuStar frøemne er knækket, så der opstår meget  små revner i hørfrøets skal, men på en måde så skallen  stadig yder beskyttelse mod oxidation /ødelæggelse. Så snart de "knækkede" frø kommer i kontakt med vand eller med væsken i maven, svulmer  skallen op, og slimstofferne og alle de andre næringsstoffer vil være tilgængelige for kroppen.

De gyldne hørfrø har fra naturens side et meget lavt indhold af blåsyre, du behøver derfor ikke koge dem. Uden kogning bevares  de værdifulde Q3-fedtsyrer, vitamin-E og slimstoffer bedst.


  •  Kogning er ikke nødvendig
  • Har et højt indhold af de vigtige Omega-3 fedtsyrer
  • Højt indhold af slimstoffer
  • Brug dem gerne i forbindelse med pelsskifte - giver en skinnende blank pels.
  • Velgnede til heste der skal tage på, eller heste der udfordret af problemer med maven
  • Styrker fordøjelsen