God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
VelloFlex® knæbandage Se fuld størrelse

VelloFlex® knæbandage

 Velsiddende VelloFlex knæbandage med magneter, velegnet til knæproblemer og ømme muskler og led (fra det danske firma Vello Scandinavia.


Læs mere nederst på siden.

Flere detaljer

DKK 399,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 3 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 3 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 15,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Knæbandagen er velegnet, hvis man har problemer i form af uro, kramper, stive og ømme led og knæproblemer i al almindelighed.Bandagen ikke er i stand til at reparere i et slidt knæs brusk, men kan påvirke symptomer i potiv retning. De indsyede BIOflex magneter er korrekt placeret på bandagen. Magneterne kan tages ud ved vask eller efter behov, hvilket anbefales ved vask. Knæbandagen er indvendig produceret med en mange bløde dot-stoppere, der sikrer at bandagen ikke vrides rundt eller glider ned ved brug. Man kan sagtens bruge bandagen under eks. lange bukser osv..
Fås i størrelse S/M eller L/XL.

BioFlex® magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC, og patenteret - EU patent nr. 0793518.

VIGTIGT
Magnetterapi har IKKE til hensigt at erstatte behandlinger ordineret af dinegen læge, ligesom magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser.
Magnet-produkter bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, såsom en pacemaker.
Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid med almindelig lægelig plejeordineret af din læge.