God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
VelloFlex® Rygbandage Se fuld størrelse

VelloFlex® Rygbandage

VelloFlex velsiddende rygbandage støtter, varmer og afhjælper muskelspændinger og stive og ømme led.

Læs mere nederst på siden.

Flere detaljer

DKK 699,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 6 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 6 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 30,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

 VelloFlex Rygbandage er en kraftig, slidstærk  bandage til din lænd, der ud over de indsyede  magneters effekt også støtter og varmer, hvilket afhjælper muskelspændinger, rygproblemer, stive og ømme led. VelloFlex rygbandagen kan sagtens bruges under overtøj mm, og i det hele taget bruges efter behov. Det er muligt at tilpasse rygbandagen, hvis man eks. sidder og har behov for at løsne bandagen lidt.

OBS: VelloFlex Rygbandagen er produceret med 6 store lommer, og det tilrådes at tage magneterne ud ved vask. Fås i størrelse S/M eller L/XL.

BioFlex® magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1 -  EU direktiv 93/42/EEC,  patenteret - EU patent nr. 0793518.

VIGTIGT
Magnetterapi har IKKE til hensigt at erstatte behandlinger ordineret af egen læge, ligesom magnetterapi ikke kan kurere sygdomme, men bruges som supplement. 
Magnet-produkter bør ikke bruges under graviditet og amning, ej heller hvis du har et elektronisk implantat, som eks en pacemaker. 
Opsøg altid egen læge, hvis du har spørgsmål, og fortsæt altid med almindelig lægelig ordineret medicin og lægelig pleje.