Back on Track Handsker

Handskerne fra Back on Track er et af vore mest unikke produkter. De hjælper rigtigt mange, som eksempelvis har gigt i hænderne, "hvide fingre" eller de der altid fryser fingrene. 

Læs mere nederst på siden!

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 265,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Handskernes virkning er afhængig af, at du selv producerer en smule varme, som kan reflekteres. Derfor anbefaler vi, at man bruger en anden handske uden på, hvis man færdes ude, når det er koldt. 

Tip: hvis man lider af smerter i fingrene fra slid eller gigt, kan det lindre, at sove med handskerne om natten.

Størrelse Hanskestørrelse /Mål håndens bredde over knoerne.  
XSmall str. 5-6 cm  
Small str. 6-7 cm  
Medium str. 7-8 cm  
Large str. 9-10 cm  
XLarge str. 10-11 cm  

Hvad mener brugerne?

Pia K

Her i vinter har jeg ikke haft så store problemer med "hvide fingre", men vanterne fra Back on Track er også blevet brugt flittigt, dog kun mens jeg kører bil, og har gået ture.

Anne Bjerre Lauridsen siger:  " Lige en opdatering....

Halsedissen bliver flittigt brugt, når det ikke lige er for varmt. Jeg er stadig SUPER glad for den
Vanterne sover jeg med om natten og jeg er næsten helt sluppet for hævede fingre/hænder Har ellers de sidste mange år vågnet med hænder der mest af alt lignede oppustede gummihandsker Men det er stort set slut nu Er SÅ glad for mine BOT handsker og har anbefalet dem vidt og bredt. 
Halsedissen bliver flittigt brugt, når det ikke lige er for varmt. Jeg er stadig SUPER glad for den
Vanterne sover jeg med om natten og jeg er næsten helt sluppet for hævede fingre/hænder Har ellers de sidste mange år vågnet med hænder der mest af alt lignede oppustede gummihandsker Men det er stort set slut nu Er SÅ glad for mine BOT handsker og har anbefalet dem vidt og bredt".