God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Der er 47 varer.
BoT - Mennesker

Back on Track til mennesker

Back on Track til mennesker er et helt specielt tekstil, der er udviklet i et samarbejde mellem en svensk læge, moderne videnskab og kinesiske erfaring mange år tilbage. Resultatet er et unikt materiale af polyester og polypropylen med indsmeltet keramisk pulver, der reflekterer kropsvarme i form af infrarød langbølget stråling, hvilket bevirker, at blodgennemstrømningen i vævet øges, hvilket er velkendt og dokumenteret.

Når blodgennemstrømningen øges i vævet, vil man opleve, at smerter og spændinger i muskler og led mindskes, ligesom inflammationer eks. i forbindelse med seneskedehindebetændelse, golf- og tennis albuer, ømme nakker og ovebelastede knæ bedres eller forsvinder. Når man anvender produkterne før træning, er musklerne opvarmede og skades ikke så let af træning og eventuel overbelastning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 24 23 49 / 28 33 39 02 eller e-mail kundeservice@hestenshelse.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning angående Back on Track til mennesker.

LINK til Back onTrack HEST - LINK til Back on Track HUND - LINK til info. Back on Track!

Varer sidevis

Varer sidevis