Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

Hest

Back on Track et unikt produkt til din hest ?- Back on Track har hjulpet mange heste verden over. Back on Track til er ideelt til forebyggelse eller ved en akut seneskade, galle, muskelømheder m.m hos hesten. Her finder du alt på lager fra Back on Track i form af dækkener, staldbandager, ridegamacher m.m.

                      
Vi har mange års erfaring med BoT og hjælper gerne med at finde det helt optimale produkter fra Back on Track til din hest. Hestens Helse er Danmarks "ældste" og største forhandler af det anerkendte produkt Back on Track med det keramisk materiale Welltex. 

Følg dette link og læs mere om Back on Track. 

Underkategorier

  • Dækkener, skridttæpper, rygvarmer m.m
    Vi forhandler Back on Track´s store udvalg af dækkener, "undertrøje", skridtdækken, sadelunderlag, nyredækken m.m. Har hesten en skade eller ønsker du at forebygge brug Back on Track. Når du bruger f.eks. et Back on Track dækken på din hest, sker der det at kropsvarmen bliver reflekteret og dermed sker der en øgning i blodgennemstrømningen. Det bevirker at helingen på nye og gamle skader øges. Læs om Back on Track til din hest her  
  • Bandager, staldbandager, hasebandage, ridegamacher m.m
    Her finder du alle de Back on Track produkter, der findes til hestens ben. Ridegamacher, staldgamacher/bandager, nakkevarmer/hestehue, grimeovertræk m.m. Læs om Back on Track til din hest her Der er lige så mange, der bruger Back on Track forebyggende, som ved en akut opstået skade. Back on Track har hjulpet mange heste med at komme sig over gaffelbånd / seneskade, galle, ømme muskler og lign.    
  • Sadelunderlag