Biosa Horse 3 L - ØKO mælkesyrebakterier med Urter

En vel afbalanceret mikroflora er grundlaget for optimal trivsel og balance i fordøjelsen hos din hest. Du kan skabe eller genoprette denne balance ved at anvende Biosa Horse. Kan også med fordel bruges til hunden. Tildeling - se billede nr. 2. 

OBS: Biosa Horse er sukkerfri - læs på siden hvordan det kan være det

 

På lager
249,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Biosa er et flydende produkt med mikrobielt fermenterede økologiske urter med mange anvendelsesområder. Det er et naturligt fermenteret produkt, der sikrer god og effektiv omsætning af hestens foder. Det er let at  bruge, og helt fri for kemikalier og kunstige tilsætningsstoffer. 

Biosa Horse er sukkerfri. Men hvordan kan det være sukkerfrit, når der står melasse under ingredienser? Mælkesyrebakterierne omsætter ("spiser/bruger") al sukkerindholdet under produktionen (under fermenteringen) og omdanner det til mælkesyre og eddikesyre og andre stoffer, som kroppen anvender i forskellige sammenhænge. Når produktet er klar til at komme på flasker, er der ikke mere sukker tilbage. Så du kan trygt give din hest Biosa Horse. Melasse er et restprodukt fra produktionen af sukkerrør. Det indeholder alle de bestanddele af sukkerrørsplanten, som ikke anvendes til sukkerrør. 

Sammensætning: vand, økologisk rørmelasse, mælkesyrekulturer, økologiske urter (anis, basilikum, bukkehorn, dild, ene, fennikel, hyld, ingefær, kvan, kørvel, lakridsrod, oregano, pebermynte, persille, romersk kamille, rosmarin, salvie, stor nælde, timian).

Biosa Horse indeholder kun økologiske ingredienser.

Dosering pr. dag - gerne fordelt morgen og aften: 1-1,5 ml pr. 5 kg kropsvægt

HEST: 100 ml - 200 ml pr. dag
PONY: 50 ml - 100 ml pr. dag
FØL: 25 ml - 50 ml pr. dag