God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
NYHED Back on Track PHYSIO Håndledsbandage Se fuld størrelse

NYHED Back on Track PHYSIO Håndledsbandage

Ny forbedret Håndledsbandage fra Back on Track´s PHYSIO serie. Kan bruges i forbindelse med både mindre gentagende bevægelser og mere kraftfulde bevægelser, der kan bevirke, at der opstår inflammation som ved seneskedehinde- betændelse efter et brud i håndledet mv.. Bandagen giver også en vis støtte. 

Læs mere nederst på siden. 

Flere detaljer

DKK 199,50

Nedsat pris!

-5%

DKK 210,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Bandagerne i Back on Tracks PHYSIO serie er materialet ekstra blødt og flexibelt, pasformen er bedre og syningerne blødere - naturligvis, stadig med Welltex, for en øget blodgennemstrømning. 

Vidste du, vi mennesker, som det eneste sted på kroppen, ved roden af tommeltotten, har to sener i den samme seneskede? Dette bevirker, at der lettere opstår irritation, fordi senerne glider mod hinanden. Mange tilbringer hele dagen foran en PC eller har andet arbejde der er belastende for hånd/arm. Her kan denne bandage være en stor hjælp.

Tips: bandagen kan med fordel suppleres med 4-5 Omega-3 olie kapsler og en god vitamin/mineralpille hvis der er inflammation til stede.

Størrelse*Mål
Small16 - 19 cm
Medium19 - 23 cm
Large23 - 25 cm

*Mål håndleddets omkreds