Camelina olie - hest og hund

Økologiske Camelina olie til hest og hund.

Camelina olie omtales ofte som superfood, en relativt ny betegnelse for fødevarer, der potentielt indeholder en høj koncentration af næringsstoffer som vitaminer, mineraler, antioxidanter og sunde fedtsyrer.

Camelina olie deler de samme fremragende egenskaber som havreolie, men adskiller sig ved at opretholde en balance mellem Omega-3 og Omega-6 samt have et rigt indhold af vitamin E.

 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 395,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer er afgørende for hestens trivsel. Uden disse kan hestens krop ikke fungere optimalt. Da hesten ikke selv kan producere disse fedtsyrer, er det vigtigt, at den får dem gennem sit foder.

Camelina olie er sprængfyldt af essentielle fedtsyrer, herunder omega-3, omega-6. Disse næringsstoffer er afgørende for en hests velbefindende og spiller en central rolle i styrkelsen af immunsystemet, bevarelse af led- og muskelfunktion samt understøttelse af en sund hud, pels og et velfungerende fordøjelsessystem.

Camelina olie er rig på Omega-3 ALA og udgør et fremragende vegetabilsk alternativ som kilde til Omega-3. Omega-3 (EPA) og (DHA) fra havet, er gode Omega-3 kilder men desværre ikke lige så tilgængelige og belaster vores ressourcer i havet.

Camelina olie har en unik sammensætning af omega-fedtsyrer i et særligt forhold til hinanden, cirka 46% Omega-3, 19% Omega-6 og 14% Omega-9.

Udover fedtsyrer er Camelina olie rig på antioxidanter og vitamin E. Antioxidanter er stoffer, der arbejder for at begrænse skader forårsaget af frie radikaler i hestens krop. Frie radikaler er ustabile molekyler, der søger at forbinde sig med andre stoffer og forårsage oxidation. Disse dannes naturligt i hestens krop, især under fordøjelse. Antioxidanter hjælper med at forhindre de frie radikaler i at ødelægge molekyler, der udfører vigtige opgaver i hestens krop.

Produceret i Sverige