Premier equine - Cold Water Boots til afkøling af hestens ben.

Cold Water Boots fra Premier Equine er designet til at hjælpe med at forhindre/reducere hævelse, køle sener efter træning/konkurrence eller til behandling af skader hos heste. Et billigt, effektivt og nemt alternativ til koldt vand med vandslange.

Køling vil være med til at forhindre hævelser og mindske risikoen for seneskader hos heste. Nyeste forskning viser, at gentagen opvarmning af senerne er med til at fremprovokere seneskader. Se også Premier Equine Cold Water Compression Boots

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 468,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Cold Water Boots bandagerne anvendes først og fremmest forebyggende, men er også nyttige de første dage i forbindelse med forvridninger, spark osv. - her kan der nedkøles 5-7 gange i døgnet, men ikke mere end 15-20 min. pr. gang. 

Der er 1 stk. højre og 1 stk. venstre i et sæt (pakke).

  • Bandagerne er lette at lægge på og tage af igen. 
  • De er lavet af mikrokrystaller, som bliver til gel, når de ligger i blød i vand. 
  • Gelen danner en blød pude, som føles behageligt for hestens ben. 
  • Må ikke anvendes på sår, hudafskrabninger eller anden beskadigelse af huden. 
  • På grund af det anatomiske design, kan heste gå rundt med dem på, og behøver ikke nødvendigvis stå stille, mens de har dem på. 
  • Cold Water Bootsene må ikke fryses.

Brugen af Cold Water Boots:

FØR BRUG: Aktivér krystallerne ved at lægge dem i blød i koldt vand i ca. 24- 48  timer før du bruger dem første gang. 

UNDER BRUG: Læg dem på i 20 min. og tag dem af igen (dette kan evt. i forbindelse med skade gentages flere gange i løbet af dagen). 

For ekstra kold behandling: Læg is eller isposer i en spand med vand sammen med Cold Water Boots. Jo koldere vandet er, jo koldere er Cold Water Bootsene. 

For at opnå en maksimal kold effekt: Læg Cold Water Bootsene direkte fra isvandet i en pose og lad dem stå i køleskabet i en time. Dette vil give et 3-5 minutters "kuldestød" på hestens ben.

Opbevaring af Boots: Hvis du skal bruge bandagerne igen næste dag, opbevares de i en spand vand. Hvis ikke, hænges de til tørre (ikke direkte sollys eller radiator). Når de skal bruges igen skal de genaktiveres ca. 1  times tid. 

Liv Møller Jensen siger:
"Misty, min ene Mounted Games pony, nyder at få kølet sine ben ned efter en gang hård træning. Mens ejeren med ro i maven kan muge og lægge Back on Track på den anden pony.
Disse Cold Water Boot fra Premier er køle gamacher kan anbefales til alle der ikke har tid eller mulighed for at køle hestens ben efter træning eller stævne, eller til skader - Der har jeg (heldigvis) ikke haft muligheden for at afprøve dem endnu.