Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Elixir Horse® 1 kg (Til heste over 3 år) Se fuld størrelse

Elixir Horse® 1 kg (Til heste over 3 år)

Selv gode heste kan blive bedre !. 

Elixir Horse® sikrer en bedre iltning og bla. en lavere puls efter præstation hos disse heste.

 

Flere detaljer

Elixir Horse 1 kg

DKK 778,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 7 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 7 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 35,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

(Se brugerudtalelse forneden på denne side) 

Elixir Horse® er et naturligt fodertilskud, der består af aminosyren L-arginin, som er en vigtig bestanddel ved dannelsen af ilt og lægeurten Butea Superba. Det har været anvendt i århundreder for at øge vitalitet og udholdenhed. 

Nitrogenoxid kaldes for "livets molekyle" og det er der en grund til. Det regulerer blodcirkulationen ved at få blodkarrene til slappe af, hvilket bevirker, at hjertet har lettere ved at transportere ilten rundt i kroppen. Opdagelsen af virkningen var så vigtig, at tre amerikanske forskere fik Nobelprisen i medicin i 1998. 

Produktet har været brugt til mennesker indenfor specielt idræt i flere år. Elixir Horse® er over en længere periode testet på heste med samme gode effekt som på mennesker, nemlig øget energi og hurtigere restitution!

Elixir Horses er dopingfrit, registreret hos det svenske Landbruksverket. 

BRUGERUDTAGELSER:

Galoptræner Madeleine Smith Jeg har anvendt Elixir Horse på et par heste i nogle måneder og jeg mærker stor forskel i deres præstationsevne. Prince of Elegance er en af de heste. Han var en lovende 2-års, men kiksede sæsonen som 3-års og kom fra England med udelukkende sidstepladsen på resultatlisten. Vi gav ham en ny chance, og med træning og Elixir Horse som fodertilskud begyndte han at vinde de løb han stillede op i".

Lotta Schultz, Landsholdsrytter
Calibra havde ikke præsteret så godt, som han plejer inden OL. En måned før vi drog til Hong Kong, afprøvede jeg et fodertilskud jeg havde fået anbefalet - det var Elixir Horse. Allerede efter en uge mærkede jeg, at han føltes bedre og friskere. Det viste sig at række så langt som til finalen i OL. Jeg have helt klart høje krav til både mig selv og min hest, og efterfølgende vil jeg sige, at han præsterede langt over mine forventninger.


Joakim Lövgren
”Jeg har brugt Elixir Horse siden begyndelsen af 2010 på flere heste. Jeg har oplevet, at hestene restituerer hurtiger at småproblemer bliver betydeligt færre – Brioni er et godt eksempel.
Senest har vi brugt Elixir Horse til nogle heste, der var stive og uden spænstighed. Allerede efter få ugers brug kunne vi se store forbedringer hos flere heste, hvor spænstighed og bevægelse blev bemærkelsesværdigt bedre. I al almindelighed er jeg ganske skeptisk, når det handler om fodertilskud, men jeg kan kan ikke nægte, at Elixir Horse gør en forskel.