+Fiber Mash (tarmflora-fordøjelse-immunsystem)

+Fiber Mash fra Regulator Complete er meget velegnet til heste der har brug for at få styrket / vedligeholdt deres tarmflora, opretholdt en god fordøjelse og et stærkt immunsystem.

+Fiber Mash til heste med efterløb / "våde prutter". 

Nøjsomme og overvægtige heste med et lavt energi niveau kan have god gavn af de 2 slags fibrer der er i denne mash -også uden du behøver at tænke på din hest får for mange kalorier.

Se billede for daglig dosering.

  1. OBS: FRI fragt ved køb af 10 til 14 sække (du må gerne blande med Every Day Happy) til ikke brofaste øer.
  2. Vælg afhentning lager og vi laver manuelt en pakkelabel. (*Fri fragt ved køb af 10 til 14 sække gælder kun på vejledende pris)Ikke på lager
369,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Dosering / brugsanvisning:
+Fiber Mash skal anvendes sammen med stråfoder (eller græs) samt et fuldtdækkende vitamin og mineraltilskud, her kan du f.eks. bruge Every Day Happy
Giv 50 - op til 500 g pr. 100 kg hest. Opløses gerne i vand, i forholdet 1 del mash og 5 dele vand - men kan gives tørt. 

Heste der arbejder hårdere har brug for flere kalorier og energi til arbejdet, hvilket de kan få ved et tilskud af +Energy Fiber Mash.

+Fiber Mash fra Regulator Complete er en lav-energi fiber mash, med 12% protein og kun 3 % stivelse,5,5 % sukker. FE 0,61/8,05 Megajoule. 

+Fiber Mash er særligt velegnet til den relativt nøjsomme eller overvægtige hest, der har svært ved at omsætte sukker og stivelse og har brug for støtte til omstilling af mikrofloraen i tarmen, så forbrændingen effektiviseres. 

+Fiber Mash øger hestens arbejdsevne og udholdenhed og giv din hest en sund krop.

Fiberbalance er afgørende for din hests sundhed - +Fiber Mash har:
FIBER 1.)
45,9% fermenterbare fibre, der styrker/regulerertarmens mikroflora og tilfører udholdenhedsforbedrende energi. Kilderne er sojaskaller, tørrede roesnitter og citruskvas.

FIBER 2.)
Kilderne til de grove absorberende fibre med de tarmnormaliserende og afgiftendeegenskaber er sojaskaller, tørrede roesnitter, grønpiller og hvedeklid. Sojaskaller og roesnitters høje indhold af begge fibertyper, er en afgørende faktor i det balancerede forhold mellem de to typer.

Sojaskallernes muskel-opbyggende proteinerhjælper til at optimere forbrændingen når fedtdepoter forbruges og muskler bygges op.

Balanceret blodsukker:
Hvedeklid giver, ligesom hørfør, nogle af desunde og betydningsfulde sekundærstoffer (lignaner), dog uden hørfrøenes mangekalorier. Hvedeklid har positiv indflydelse på insulinfølsomhed. +Fiber Mash dækker sammen med EveryDay Happy din hests behov for alle relevantenæringsstoffer og beskytter mod uønskedemiljøpåvirkninger. Din hest får en sund krop.

200g urter i hver sæk +Fiber Mash - alle med fokus på hestens fordøjelse, gavnlige for mikroflora og optagelse af nøringsstoffer:

Kardemomme virker afspændende og mindsker risiko for irritation i maveslimhinden - hjælper iltoptagelsen og blodsukkeret.

Anis balancerer mavesækkens indhold ved for voldsom syredannelse og beskytter maveslimhinden. Anis balancerer blodsukkeret.

Koriander forbedrer fordøjelsen og dæmper irriterede tarme, blandt andet ved at mindske risikoen for uønskede bakterier. Koriander hjælper også blodsukkeret ind i cellerne, til forbrænding eller lagring.

Rosmarin har en kredsløbs- og nervesystems afbalancerende effekt, er fordøjelsesfremmende, samt har immunforsvarsregulerende egenskaber. Rosmarin har et højt indhold af antioxidanter.

Brændenælden har lange rødder, der trækker næringsstoffer op dybt nede fra jorden, og er derfor usædvanlig rig på vitaminer, mineraler, jern, protein, klorofyl, C vitamin, natrium, kalium, flavonoider og kisel. 

Bukkehornsfrø har en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Det fremmer stortarmens funktion og styrker immunforsvaret. Bukkehorn er en af hestenes yndlingssmage. 

Mere info. om Fiber Mash fra Regulator Complete finder du HER