Gastro112 - til hest og hund (fordøjelse) - piller

Gastro112 - bringer ro og balance. OBS! Det tager tid, hav tålmodighed og brug hele spanden (1,2 kg som minimum). Der er til ca. 25 dage til en alm. stor hest. Kan med fordel bruges til vedligehold af en god udvikling i mindre dosering.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 86242349, hvis du vil vide mere om produktet.

Se mere nederst om indhold, dosering, glade kundeanmeldelser osv. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 198,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Se vores pakketilbud på 1 spand Gastro112 PUR + 1 pakke OnlyGood Horse HER 

Gastro112
 er et produkt med fermenteret raps og tang. Fremmer de gode bakterier i tarmene, der hører til en sund normalt fungerende fordøjelse.

Mælkesyrebakterierne er her naturligt forekommende - opstår under fermenteringen.
OBS! Fermenteringen virker som en "for-fordøjelse" hvilket gør næringsindholdet i foderet lettere tilgængeligt.

Indhold:
500 g, 1,2 kg og 3 kg indholder fermenteret raps, fermenteret tang, mynte og kamille - små piller

 
Dosering hest:
Daglig til alm. stor hest: 50 - 60 g, gerne fordelt med halvdelen morgen og halvdelen aften for bedste resultat, dobbelt mængde kan evt. gives i 8-10 dage.
Pony:  20 - 30 g efter størrelse.
Kan med fordel bruges til "vedligehold" af en positiv ændring. Her kan man give det halve.
 
Dosering hund:
3 g - lille hund.
5 g - mellem stor hund.
7 g - stor hund.
Kan med fordel bruges til vedligehold i mindre dosering.

Mail fra en tilfreds kunde

Kære Kirsten og Line

Jeg har lidt solstråler at dele ud af og vil gerne takke jer for tålmodighed og god rådgivning.

En særlig tak til Kirsten for at hjælpe med at finde løsninger til 2 heste. Jeg vil gerne dele min erfaring med andre hesteejere, der af og til løber panden mod muren i forsøg på at finde ud af, hvad deres hest bøvler med.

Pinto hoppe på 8 år, hyggehest.

Hun har haft tendens til udfordringer gennem næsten 1 år. Meget on/off.

Først skiftede vi bunden ud fra pilestrø til træpiller. Derefter fra træpiller til halm, og igen fra halm tilbage på træpiller.

Eftersom det blev ved, blev hun selvsagt ikke redet, med deraf tiltagende vægtforøgelse. Må siges at være ”nem at fodre”.

Dyrlæge var inde over ad flere omgange, og i sommeren 2018 blev der foretaget en kikkertundersøgelse. Her blev det konstateret, at der var noget irritation i de øvre luftveje, og medicinsk behandling blev iværksat.

Beskeden var, at det formentlig ville være kronisk! ØV

Det fortsatte on/off resten af 2018 og ind over årsskiftet.

Så kontaktede jeg Kirsten for at få råd om kosttilskud for at hjælpe hende. Det skal siges, at vi havde afprøvet flere forskellige slags, men endte hele tiden tilbage til udgangspunktet 

Kirsten trak på sin brede og mangeårige erfaring. Vi skulle have fat i noget helt andet!!! Kirsten foreslog, at  Hesten blev sat på en kur med OnlyGood Horse sammen med Gastro 112 PUR.

Gæt selv, hvad resultatet blev Jeps – hesten fungerede igen godt!

Hesten er nu solgt til Norge, gik gennem dyrlægetjek uden problemer, og er nu en værdsat ridehest for en norsk pige og hendes mor.

DV hoppe på 9 år, konkurrencehest.

Denne hoppe blev købt for små 2 år side. Det er en meget følsom hoppe med stor H. Men det er jo der, man får det ekstra, der skal til på konkurrencebanerne.

Vi er dog kommet på en kæmpe opgave med at få hesten til at fungere og være stabil.

Hoppen er caslick syet, grunden hertil var ifølge sælger, at hun ”sugede luft ind”. Det lød jo meget plausibelt, og hun fungerede godt under prøveridning, og bragte det helt store smil frem på rytteren.

I foråret 2018 – da brunsttiden meldte sig, blev hun imidlertid mere og mere umedgørlig, og på et tidspunkt var hun faktisk fuldstændig uridelig. Afsted til hestehospital for at få scannet underlivet og den helt store undersøgelser. Blodprøverne viste, at der ikke var noget galt med hormonspejlet, så årsagen til hysteriet skulle altså ikke findes her. Hun blev sat i behandling. En dyr hormonbehandling, og så ”giftig” at al håndtering af medicinen var med handsker på. Det var kun mig, der gav medicinen, så var der kun risiko for en af os, hvis uheldet skulle være ude. Den medicinske behandling fungerede OK, men det var uholdbart, eftersom produktet er på dopinglisten.

Da den medicinske behandling var ovre, kontaktede jeg Kirsten for at få gode råd. Vi kom frem til at prøve med Urtefarms Mare Balace. Det fungerede fint. Meningen er sådan set, at det blot skal gives efter behov, men for vores vedkommende, er det blevet en fast ingrediens i foderplanen.

Henover efteråret og vinter 2018/19 begyndte hesten at sparke ud, når den sprang. Nogle gange få gange i løbet af en bane, men ofte blev det til over eller efter hvert eneste spring. Hvad gør man så ?

Kæmper videre for at finde en årsag. Dette symptom svækkedes lidt hen i foråret 2019.

I maj 2019 flyttede hest og rytter så hjemmefra. Miljøskiftet fungerede fint de første par uger, men efterhånden blev hesten mere og mere ”skør”. Fik separationsangst når foldmakker gik, eller hun selv blev fjernet. Nægtede at gå i trailer, selvom hun ellers har været en engel hertil. Hun blev mere og mere trist at se på, og efterhånden virkede hun fuldstændig slukket, og hende rideglæde var totalt væk.

Endnu engang fat i telefonen for nu skulle der altså findes på en løsning.

Kirsten – tak endnu engang. Vi diskuterede hestens forløb og din snarrådighed og vidensbank. 

Hesten er nu på kur  – DER VIRKER. Efter 8 dage er den skønne hest tilbage med sig ”gamle jeg”. Der er glød i øjnene igen, hun vil gerne rides og har givet nogle gode ture.

Det skal tilføjes, at hun i 3-4 uger ikke har været rentgående. Dyrlægen har ikke kunnet lokalisere årsag hertil. Men nu er hun også rentgående – jeg tænker at mavebesvær har været årsag til, at hun bare ikke har kunnet bruge sig ordentligt.

Kære læser

Lyt til din hest. Kæmp for at forstå signalerne.
Tag ikke et nej for et nej. Opgiv ikke din hest.
Vær ikke tilbageholdende overfor den naturlige (alternative) medicin.
Spørg Kirsten – hun har en viden, som er uvurderlig. Også selvom det kan virke skørt at behandle for noget andet, end det vi tror, der er galt 

Mange taknemmelige hilsner
Rie Ovedahl


 
Mail fra glad kunde (HUND) - Gastro112: 
Hej Kirsten, jeg tør næsten ikke at skrive (men banker under bordet, kaster salt over skulderen og smider en sort kat op på en stige - eller sådan noget). Men siden Luna begyndte at få gastro med fermenteret tang (kombineret med synbiotic) har hun ikke  været syg.
Hun fungerer så godt på det og spiser maden med glæde, og vigtigst af alt, det er en frisk hund som ikke har sure opstød og kvalme (eneste minus er, at en bøvs fra morgenmaden lugter pænt meget af sur tang ha ha ha).
Heldigvis er der til mange måneder i sådan en spand, så vi fortsætter med det, for det her er første gang hun har været kvik så længe. Hun har haft ca. 5 anfald på 3, måske 3½ år og nu ingen i 14-15 måneder, det er da så fedt!!! Tak igen for dine vise ord og fantastiske vejledning, det er noget både os, hunde og heste sætter stor pris på.
Hilsen
Helle og familien  
 
Mail fra en tilfreds kunde - Gastro112 HEST + HUND:
Hej Kirsten og Line
 
Hermed lidt om min erfaring med gastro 112. Jeg bruger det til både hund og hest.
 
Jeg snakkede med Kirsten i foråret, for at få et godt råd omkring min labrador (hanhund på nu 2,5 år). Jeg ville prøve Nordic som foder, da han havde kløe mv. I forbindelse med foderskift anbefalede Kirsten Gastro 112, og efter ca 14 dage blev hans pels pæn, og han har ikke haft problemer siden. Han får 5 g om dagen, så det er ret fantastisk.
 
Kunde fortæller om Gastro112 til HUND: 
En tilfreds bruger siger:
"Vi kan slet ikke undvære Gastro 112 mere  Vi siger tusind tak fordi vi måtte teste. Og nu vil vi gerne købe en ny portion.
Zinnias mave er blevet noget følsom, men den er fin når hun får Gastro 112"