God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Gastro112 PUR 1,5 KG - Hest og Hund, løs afføring, fordøjelsesproblemer mod dårligt  immunforsvar. Se fuld størrelse

Gastro112 PUR 1,5 KG - Hest og Hund, løs afføring, fordøjelsesproblemer mod dårligt immunforsvar.

Gastro112 PUR - bringer ro og balance i fordøjelsen hos hesten og hunden, der eksempelvis er udfordret af løs irriteret afføring, svært at holde huld, oppustethed, "vandprutter", og andre tegn på et belastet fordøjelse og immunforsvar. 

OBS. det tager tid at bringe balance i fordøjelsen, hav tålmodighed, brug hele spanden (1,5 kg), der er til ca 30 dage til alm. stor hest. Kan med fordel bruges til vedligehold af en god udvikling i mindre dosering.

OBS: Se mere nederst om indhold, dosering, glade kundeanmeldelser osv. 

 

Flere detaljer

Gastro112 PUR-1,5KG

DKK 368,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 3 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 3 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 15,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Se vores pakketilbud på 1 spand Gastro112 PUR + 1 pakke ProEquo HER 

Gastro112 PUR er et ny udviklet produkt med fermenteret raps og tang. Dette har vist sig at have særdeles positiv indvikning på bakterie balancen i dyrs maver - fremmer de gode bakterier, der hører til en sund normalt fungerende fordøjelse.
Mælkesyrebakterierne, er her naturligt forekommende, og med til at starte en fermenterings-proces, de er tilsat de fleste produkter, der skal hjælpe på mavesundhed. I dette produkt kommer de sammen med en "madpakke" af fermenteret raps og tang, som kan få tarm-bakterierne til at fungere bedre.

Kilde: producent fermenteret raps/tang 
" Har gennemført  flere forsøg der viser, at anvendelsen af mikrobiologi kan gøre en stor forskel. Strategien er at arbejde med nedsætning af bakterie- og sygdomspres ved at bruge mælkesyre-fermenteret foder/-produkter som et alternativ til antibiotika. 

Tarmsygdomme er på mange områder roden til alt ondt, da disse ofte forgrener sig til andre dele af kroppen. Undersøgelser viser at rigtig mange sygdomme udspringer fra et dårligt tarmsystem. Vores produkter indeholder mælkesyrefermenteret protein blandinger som i hver af deres sammensætninger og individuelle fermenteringsmetoder producerer forskellige stoffer, der nedbryder de patogene bakterier, og fremmer den generelle sundhed i dyrenes tarme og dermed giver en forbedret tarmsundhed hos dyrene. Sideløbende med dette sænkes bakterietrykket i dyrene og stalden generelt. 
Ift. bekæmpelse af de patogene bakterie i dyrene  er det vigtigt at anvende de rigtige" fermenterede produkter og den rigtige mængde afhængig af tilstand og mikrobiologi. 

Et stærkt immunforsvar dannes først og fremmest i fordøjelsn, derfor er det her man skal sætte ind, hvis gentagende infektioner, eksempelvis i form af luftvejsproblemer, muk, mave- og  hudproblemer bliver ved med at drille. Det er de fremmede bakterier og svampe, der er en hindring for både en velfungerende fordøjelse og hermed også et stærkt immunforsvar. 

Problemer med maven kan eksempelvis opstå i forbindelse med: 

  • når dyret får medicin  
  • ved stress i forbindelse med flytning, transport  
  • tilridning 
  • deltagelse i stævner 
  • overgang til anden fodring forår og efterår, på græs, ny wrap/hø osv. 

Indhold: fermenteret raps og fermenteret tang.

Dosering hest:
Daglig til alm. stor hest: 50 g, gerne fordelt med halvdelen morgen og halvdelen aften for bedste resultat.
Pony  25 - 40 g efter størrelse.
Kan med fordel bruges til "vedligehold" af en positiv ændring , her kan bruge ca. 25 g dosering.

Dosering hund:
3 g - lille hund
5 g - mellem stor hund
7 g - stor hund
Kan med fordel bruges til vedligehold i mindre dosering.

Mail fra en tilfreds kunde - Gastro112 HEST + HUND:
Hej Kirsten og Line
Hermed lidt om min erfaring med gastro 112. Jeg bruger det til både hund og hest.
 
Jeg snakkede med Kirsten i foråret,for at få et godt råd omkring min labrador( hanhund på nu 2,5 år), jeg vil prøve Nordic som foder, da han havde kløe og gentagende gange bylder i poterne, i forbindelse med foderskift,anbefalede Kirsten Gastro 112 og efter ca 14 dage blev hans pels pæn og han har ikke haft problemer siden. Han får 5 g om dagen Så det er rent fantastisk.


Mail fra en tilfreds kunde - Gastro112 HEST:
Hej Kirsten
Talte med dig i november md vedr min hests tendens til dårlig mave, især om vinteren. Fik anbefalet gastro 112. Fik det leveret i sidste uge, efter en jul med endevendt og ulækker boks ( kæmpe forbrug af spåner), våde og klamme bagben og hale, sparken op under maven, det var rigtig skidt, han fik pulver fra et andet mærke uden effekt.

Efter allerede 5 dage var det meget meget, meget bedre, og nu har han tørre klatter og aldrig har boksen været så nemt at holde, jeg er jublende lykkelig, og det er jeg ikke i tvivl om, min hest også er.
Godt nytår :)

Kunde fortæller om Gastro112 til HUND
En tilfreds bruger siger:
"Vi kan slet ikke undvære Gastro 112 mere  Vi siger tusind tak fordi vi måtte teste. Og nu vil vi gerne købe en ny portion.
Zinnias mave er blevet noget følsom, men den er fin når hun får Gastro 112"