Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Gastro112 - Hest og Hund ved løs afføring og belastet immunforsvar Se fuld størrelse

Gastro112 - Hest og Hund ved løs afføring og belastet immunforsvar

Gastro112 - bringer ro og balance i fordøjelsen hos hesten og hunden, der eksempelvis er udfordret af løs irriteret afføring, svært at holde huld, oppustethed, "vandprutter", og andre tegn på et belastet fordøjelse og immunforsvar.
OBS: Se mere nederst om indhold, dosering, glade kundeanmeldelser osv.

Flere detaljer

DKK 298,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 5 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 5 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 25,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Gastro112 er et ny udviklet produkt med bla. fermeteret økologisk raps, og som noget nyt også fermeteret tang. Disse har vist sig at have særdeles positiv indvikning på bakterie balancen i dyrs maver - fremmer de gode bakterier, der hører til en sund normalt fungerende fordøjelse. Desuden indeholder Gastro112 frø og urter, der alle er udvalgt på grund af deres gode virkning på fordøjelsen. 

Et stærkt immunforsvar starter i fordøjelsen, derfor er det her man skal sætte ind, hvis gentagende infektioner, eksempelvis i form af luftvejsproblemer, mug, mave- og  hudproblemer bliver ved med at plage. Det er de fremmede bakterier og svampe, er er en hindring for både en velfungerende fordøjelse og hermed også et stærkt immunforsvar.

Problemer med maven kan eksempelvis opstå i forbindelse med:

  • anden sygdom 
  • når dyret får medicin  
  • ved stress i forbindelse med flytning, transport  
  • tilridning 
  • deltagelse i stævner  


OBS. det tager tid at bringe balance i fordøjelsen, hav tålmodighed, brug hele spanden (2 kg), der er til ca 40 dage til alm. stor hest. 


Indhold: fermeteret økologisk raps, fermeteret tang,Chia frø, Bukkehornsfrø, Økologisk Mynte, Kamille.

Daglig til alm. stor hest: 50 g, gerne fordelt med halvdelen morgen og halvdelen aften for bedste resultat.
Pony  25 - 40 g efter størrelse.

Dosering hund:
3 g - lille hund
5 g - mellem stor hund
7 g - stor hund

Mail fra en tilfreds kunde - Gastro112 HEST:
Hej Kirsten
Talte med dig i november md vedr min hests tendens til dårlig mave , især om vinteren. Fik anbefalet gastro 112. Fik det leveret i sidste uge, efter en jul med endevendt og ulækker boks ( kæmpe forbrug af spåner), våde og klamme bagben og hale, sparken op under maven, det var rigtig skidt, han fik pulver fra et andet mærke uden effekt.

Efter allerede 5 dage var det meget meget, meget bedre, og nu har han tørre klatter og aldrig har boksen været så nemt at holde, jeg er jublende lykkelig, og det er jeg ikke i tvivl om, min hest også er.
Godt nytår :)


 

Kunde fortæller om Gastro112 til HUND:

Hej Kirsten

Lovede dig en update på Polle (hund). Han får Gastro112 og Mito Active som du anbefalede. 

Lige før påske blev han syg med 40,5 i temperatur og et 'elefant' ben.

Kørte fluks til doktor dyr med ham.

Det var som jeg regnede med en infektion. Han kom på antibiotika. Det virkede ikke som jeg synes det skulle så to dage efter fik han taget blodprøver og lavet residenstest og diverse parametre blev tjekket.

Det tog næsten 3 uger før han var helt frisk igen.

Han bøvler jo med dårligt hjerte. Omvendt at hvad dobermann normalt får. Hans hjerte er for lille pga arvæv i hjertemusklen. 

Jørgen Koch - danmarks bedst cardiolog mener det skyldes en infektion på et eller anden tidspunkt.

Var jo noget oppe at køre over han kæmpede så længe med en infektion så blev i samråd med dyrlægen enig om at det ville være fornuftigt at få scannet han igen på KVL.

Vi kørte denind og han blev scannet og fik lavet EKG.

Nu kommer det fantastiske så - der var ikke sket yderligere med hans hjerte på trods af infektion.

Jørgen Koch var imponeret over hvor godt han fungerer med så dårligt et hjerte.

Han er på tre forskellige slags medicin og skal være det resten af sit liv. Det sjove eller hvad jeg skal sige er at han alle de andre gange har fået anfald når vi har været inde og han bliver scannet. Ingen anfald denne gang - hvilket også blev bemærket og kommenteret af de dyrlæger der var til stede. 

Som jeg siger til alle jeg taler med - du er et orakel og jeg er SÅÅÅÅÅÅÅÅ glad for at jeg må trække på din kæmpe viden.

Du har jo også hjulpet mig med Aramis og hans dårlige ben. Adonis og hans cancer - han fik 3 ekstra år pga det du anbefalede. Dyrlægen var helt vild over hvor godt det virkede på ham.

Alle jeg løber ind i med problemer - ring til Kirsten er mit svar. 

Så Kirsten fra bunden af mit hjerte - tusinde tak. 

Knus og to våde snuder fra os.

Med venlig hilsen

Pernille