God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

HEST - Dækkener - Gamacher m.m

 • Premier Equine´s produkter kendetegnes ved en usædvanlig høj kvalitet med hensyn til materiale og forarbejdning - til en særdeles rimelig pris. Der er brugt innovative materialer og pasform og forarbejdning er i top. Her har vi dækkener, sadelunderlag, ridegamacher, kølegamacher, magneter m.m.
 • Back on Track er fremstillet af Welltex, der er ismeltet keramikpulver. Keramikken reflekterer kropsvarmen hos hesten, og der opstår en infrarød stråling. Denne infrarøde reflekterede varme kan være med til at øge blodgennemstrømningen, mindske spændingen i vævet og være med til at fremskynde heling af nye og gamle skader. 
 • Torpol produkter til hest med indvendig ren uld og meget stærke magneter på hele 2200 GAUSS. 
 • Den revolutionerende sikkerhedsvest “Point Two Jacket” er CE-certificeret og den har den hurtigste reaktionstid af alle veste - den udløses på 0,093  sekund. 

Underkategorier

 • Dækkener
  Her har du mulighed for at se udvalget af dækkener til din hest – ude / indedækkener - skridtdækkener osv. 
 • Torpol hest
  Lækre gennemførte produkter fra Torpol til hesten med stærke magneter på hele 2200 GAUSS. Produkterne er EU godkendte, gennemprøvede og patenterede. Magnetterapi til hest lindrer, heler og støtter kroppens helingsprocess - magneterne er placeret over kroppens akupunkturpunkter. Ring gerne og hør nærmere.
 • Sadelunderlag
  Her kan du se udvalget af alle vores sadelunderlag til din hest fra Back on Track med Welltex og det teknisk avanceret underlag fra Premier Equine der findes med og uden uld m.m. Sadelunderlag for hestens velvære.
 • PREMIER EQUINE - Magneter, dækkener, sadelunderlag m.m
  Stort udvalg af produkter til hest fra Premier Equine - Dækkener, fluemasker, mittedækkener, ridegamacher, Cold Water boots, magnetprodukter, sadelunderlag og meget mere finder du her. Premier Equines produkter til hest og rytteren kendetegnes ved en usædvanlig høj kvalitet med hensyn til materiale og forarbejdning - til en særdeles rimelig pris. Der bruges innovative materialer ligesom pasform og forarbejdning er i top. Lidt om Premier Equine: Firmaets produkter er tilegnet heste i det koldere klima. Clive administrerende direktør er opmærksom på detaljer, så alt bedst muligt lever op til den højeste standard. Derfor har firmaet specialiseret sig i dækken teknologi og beskyttelse af hesteben. I firmaet er man klar over, at perfektionisme er uopnåeligt og derfor arbejder de hele tiden på at forbedre deres produkter.
 • Ridegamacher, Boots m.m
  Ridegamacher, Cold Water Boots, Strygeklapper til hestens ben. Se udvalget her på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål og lign.
 • Back on Track hest
  Brug Back on Track til hesten og forebyg skader. Bliv log in kunde og få rabat når du køber BoT hos Hestens Helse. Inden for Back on Track til hest er der efterhånden en del forskellige dækkener, ridegamacher, sadelunderlag, skridtfækkener m.m. Vi har hele Back on Tracks sortiment på lager og leverer fra dag til dag.  Back on Track bestsellerne til heste er Back on Track netdækken og Back on Tracks Staldbandage Royal. - ønsker du en opdeling af Back on Track til hest kan du se det HER . 
 • Sikkerhedsgrime