God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

PREMIER EQUINE - Magneter, dækkener, sadelunderlag m.m

PREMIER EQUINE - Magneter, dækkener, sadelunderlag m.m

Stort udvalg af produkter til hest fra Premier Equine - Dækkener, fluemasker, mittedækkener, ridegamacher, Cold Water boots, magnetprodukter, sadelunderlag og meget mere finder du her.

Premier Equines produkter til hest og rytteren kendetegnes ved en usædvanlig høj kvalitet med hensyn til materiale og forarbejdning - til en særdeles rimelig pris. Der bruges innovative materialer ligesom pasform og forarbejdning er i top.

Lidt om Premier Equine: Firmaets produkter er tilegnet heste i det koldere klima. Clive administrerende direktør er opmærksom på detaljer, så alt bedst muligt lever op til den højeste standard. Derfor har firmaet specialiseret sig i dækken teknologi og beskyttelse af hesteben. I firmaet er man klar over, at perfektionisme er uopnåeligt og derfor arbejder de hele tiden på at forbedre deres produkter.

Underkategorier

 • Premier Equine - Magneter til hest
  Magnetprodukter til hest fra Premier Equine = Velvære, smidighed, restitution hos din hest ! Premier Equine har en serie af produkter med keramisk materiale og magneter til hest - super pasform og kvalitet. Magnetterapi til hest fra Premier Equine er, som deres resterende produkter, alle i høj kvalitet og holder, hvad de lover.
 • Premier Equine - Dækkener m.m
  Her på siden finder du dækkener, sadelunderlag, vaskemiddel til dækkener, ekstra halestrop m.m fra Premier Equine.
 • Premier Equine - Gamacher, Cold Water Boots m.
  Her finder du et udvalg af Premiere Equines produkter til hestens ben, incl. enkle effektive kølebandager, vaske-midler/pose.  Hvis du ønsker andre produkter fra Premiere Equine tager vi det gerne hjem til dig. Ring for info 862423649. 
 • Premier Equine - Fluemaske - mitte/fluedækken
  Udvalgte produkter til de heste der er udfordret af sommerens insekter og mitter. Se udvalget af fluemasker, mittedækken / dækken til sommereksem samt fluedækken med regntæt overdel til den danske sommer. 
 • Premier Equine - Saddelunderlag og pads
  Saddelunderlag i spring og dressurmodeller med uld fra Premier Equine i høj kvalitet til skarpe priser. De fåes i en udgave med bomuld og en udgave med et fugt transporterende ventilations system og et trykaflastende lag.