Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

PREMIER EQUINE - Magneter, dækkener m.m

Stort udvalg af produkter til hest fra Premier Equine - Dækkener, fluemasker, mittedækkener, ridegamacher, Cold Water boots, magnetprodukter, sadelunderlag og meget mere finder du her.

I venstre sidenkan du se udvalget af kvalitets produkter fra Premier Equine til din hest.

Premier Equines produkter til hest og rytteren kendetegnes ved en usædvanlig høj kvalitet med hensyn til materiale og forarbejdning - til en særdeles rimelig pris. Der bruges innovative materialer ligesom pasform og forarbejdning er i top.

Lidt om Premier Equine: Firmaets produkter er tilegnet heste i det koldere klima. Clive administrerende direktør er opmærksom på detaljer, så alt bedst muligt lever op til den højeste standard. Derfor har firmaet specialiseret sig i dækken teknologi og beskyttelse af hesteben. I firmaet er man klar over, at perfektionisme er uopnåeligt og derfor arbejder de hele tiden på at forbedre deres produkter.

Premier Equine har et stort udvalg af produkter til hesten og rytteren - vi har ikke mulighed for at have alle produkter på lager, men bestiller ofte hjem - så er der et produkt du kunne tænke dig, får vi det gerne hjem til dig !! 

Vi kører de samme priser som Premier Equine, men du slipper for fragt / retunering til og fra England. Leveringstid er ca. 1 uge, til du har dit nye Premier Equine produkt.  

 1. Når du har fundet dit ønskede produkt sender du os en mail med dine ønsker, derefter kontakter vi dig pr mail / tlf med et beløb på dit nye Premier Equine produkt. 
 2. Du kan betale for produktet her på siden eller via. MobilePay til tlf: 42 56 88 01 og derefter bestiller vi dit ønskede produkt fra Premier Equine hjem til dig. 
 
Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8624 2349 eller 2833 3902

 

Med venlig hilsen

Kirsten og Line

             

Underkategorier

 • Premier Equine - Dækkener, saddelunderlag m.m
  Her på siden finder du dækkener, sadelunderlag, vaskemiddel til dækkener, ekstra halestrop m.m fra Premier Equine.
 • Premier Equine - Gamacher, Cold Water Boots m.
  Her finder du et udvalg af Premiere Equines produkter til hestens ben, incl. enkle effektive kølebandager, vaske-midler/pose. Hvis du ønsker andre produkter fra Premiere Equine tager vi det gerne hjem til dig. Ring for info 862423649. 
 • Premier Equine - Fluemaske - mitte/fluedækken
  Udvalgte produkter til de heste der er udfordret af sommerens insekter og mitter. Se udvalget af fluemasker, mittedækken / dækken til sommereksem samt fluedækken med regntæt overdel til den danske sommer.
 • Premier Equine - Magneter til hest
  Premier Equine har en lille serie af produkter med magneter + keramisk matriale til hest - super pasform og kvalitet. Magnet + de keramiske produkter til hest fra Premier Equine er som deres resterende produkter alle i høj kvalitet og holder hvad de lover.