God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

HEST - Tilskud

Her finder du et bredt udvalg af nøje udvalgte tilskudsprodukter til hesten - eksempelvis tilskud til heste med udfordringer i muskler, sener og led, mave og tarm eller til hesten, der har brug for et boost i form af ekstra vitaminer / mineraler eller specialtilskud - enten fordi den har særlige behov, ikke er helt ung mere eller måske fordi den præsterer ekstra meget. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en snak 86242349, 28333902 el. 24621481.

Underkategorier

 • Heste Rep - stressmave
  Heste Rep et tilskudsfoder der er meget velegnet til heste med ubalance i mavesækkens slimhinde.  Stressmave hos heste kan skyldes flere ting, men ofte kan årsagen findes i fodring med store mængder korn, intensiv træning/konkurrence, foderskift, fravænning af føl, transport, operation eller anden stress.  Det kan vise sig som: vægttab, nedsat præstation, nedsat ædelyst, tristhed, utrivelighed, løs gødning, ondt i maven ved fodring og ændret adfærd, men når hesten går på græs eller får meget hø, kan det ofte være svært at opdage. Læs mere om produktet på købssiden
 • Urter
  Urtetilskud til hest fra Urtefarm - Solanum - Gastro112 m.m Urter - urtetilskud fra Urtefarm og Solanum hjælper din hest med at styrke dens almindelige velbefindende i forbindelse med de problemer, der kan opstå hos specielt arbejdende heste, men også de udfordringer, som skiftende årstiden byder på i forbindelse med foderskift og så videre. Urtefarms fodertilskud til heste Urtefarm har udviklet en række fodertilskud til heste, der består af økologiske urter, samt andre naturlige elementer. Disse fodertilskud er sammensat på baggrund af Urtefarms viden og erfaring med den enkelte plantes egenskaber og viden om, hvordan planterne og andre elementer "støtter" hinanden, ligesom man samarbejder med relevante eksperter inden for området. Køb eksempelvis B-vitaminer til heste, gurkemeje, hyben og hybenpulver samt loppefrøskaller her på siden. Har du brug for vejledning, kan du kontakte os på telefon 86 24 23 49 / 28 33 39 02 eller e-mail kundeservice@hestenshelse.dk.
 • Plejeprodukter
 • Hove
  Hest med dårlige hove - Biotin, MSM m.m for stærke hove hos din hest. Velfungerende, stærke hove hos hesten er helt nødvendigt, hvis vores heste skal være i stand til at yde deres bedste. Det kræver hove, der vokser som de skal, hove der er tilpas fugtige og fjedrende.  Der er mange effektive produkter, der kan gøre en forskel på eksempelvis tørre hove, hove der vokser langsomt, hove der revner osv. Dårlige hove skal først og fremmest behandles indefra. Ring gerne, hvis du har et problem på tlf. 86242349.
 • Hud & Pels
  Heste kan have udfordringer med mat pels, hudirritation, kløe fra bid og stik om sommeren osv. Vi rådgiver gerne telf. 86242349 eller 28333902.
 • Immunforsvar
  Trænger hesten til at få Boostet Immunforsvar ??. Et velfungerende immunforsvar er altafgørende for hestens evne til at præstere. Der kan være mange årsager til et dårligt immunforsvar hos heste. Ring gerne for information på tlf. 86242349. 
 • Præstationsevne
  Et andet af Hestens Helses focuspunkter er produkter til højt ydende heste. Med små justringer kan hestens velbefindende og præstationevne øges. Spændinger og ømme muskler lægger en dæmnper på hestens lyst til at arbejde, den bliver stresset og der er risiko for skader. Ofte ser man også udfordringer i fordøjelsen der bevirker, at ellers relevante tilskud ikke optages godt nok. Væskebalancen er ligeledes noget der ofte ikke får den opmærksomhed det fortjener, man siger at en dehydrering på 3% betyder et præstationstab på hele 10%.
 • Vita. & Mineraler
  Mangler hesten vitaminer og mineraler ?. Hestens Helse har et stort udvalg af vitaminer og mineraler til heste bla. fra Solanum, St. Hippolyt og Urtefarm. Der er mange muligheder, for at give din hest alt hvad den har brug for. Hestene har forskellige behov ud fra alder, præstationsniveauv osv., ring derfor meget gerne - vi vil gerne medvirke til, den bedste løsning for dig og din hest. tlf: 86 24 23 49.
 • MSM
  MSM er en organisk svovlforbindelse, der bruges som kosttilskud til såvel heste og hunde. MSM indeholder en letoptagelig svovl, der sikrer et tilstrækkeligt indhold af organisk svovl i leddene til at støtte sener, led og ledvæske Læs mere på købssiden. Vi har prisgaranti, ring hvis du finder det billigere.
 • Muskler, sener & led
  Tilskudsprodukter til hesten eller ponyens muskler, sener og led!Alder, slid og hårdt arbejde kan forårsage ømme muskler, seneskader og led-problemer hos hesten. Her på denne side kan du derfor finde en række tilskudsprodukter til heste, som kan hjælpe mod ømme muskler og smerter i sener og led. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne for at lindre hestens ømme muskler, sener og led på telefon 86 24 23 49 / 28 33 39 02 eller skriv til e-mail kundeservice@hestenshelse.dk.
 • Luftveje
  Luftvejsproblemer hos heste kan være mange ting - alt fra en let hoste og "snot" i  forbindelse med influenza eller forkølelse, men også mere alvorlige problemer, der ofte viser sig efter en langtrukken forkølelse. Tilbagevendende luftvejsproblemer hænger ofte sammen med et nedsat immunforsvar og en dårlig fungerende fordøjelse. Focus på dette kan være vigtig. Hoste skal altid tages alvorligt, så kontakt med dyrlægen undgås ikke, hvis problemet varer ved, eller hvis hesten har feber og er dårlig tilpas. For vejledning ring 86242349. 
 • Mave, tarm & velvære
  Tilskudsprodukter til heste med problemer med fordøjelsen Heste med problemer i mave og tarm kan hjælpes. En velfungerende fordøjelse hos hesten er særdeles vigtig, hvis immunforsvaret skal fungere, blodprocenten være i orden, præstationsevnen i top og så videre. Vi forhandler blandt andet Gastro 112 og mælkesyrebakterier, som hjælper hesten til en bedre fordøjelse. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til produkterne her på siden, eller hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt til din hests mave-/tarmproblemer. Ring enten på telefon 86 24 23 49 / 28 33 39 02 eller skriv til vores e-mail kundeservice@hestenshelse.dk. Vil din hest trives bedre med  Heste Rep - Stressmave?. Læs om produktet HER !
 • Gastro112 PUR
  Gastro 112 PUR er udviklet til at understøtte mavesundheden hos heste og hunde, der udfordret af løs irriteret afføring, "vandprutter", oppustet mave mv. i forbindelse med anden sygdom, medicin, flytning, stress i forbindel med deltagelse i stævner, tilridning eller andre ændringer i dyrets liv. 
 • Elektrolytter
  Et tilskud af elektrolytter er helt nødvendigt for at opretholde en normal funktion af nerver og muskler hos din hest, derfor er det altid en god ide at give elektrolytter, særlig efter hårdt arbejde. Jeg har ved selvsyn konstateret, at en vædeløbshest kan tabe op mod  30 kg ved 45 min hårdt arbejde, og en almindelig ridehest kan en sommerdag eks. til et stævne miste 10-20L. Så stort et tab af væske giver også et stort tab af elektrolytter, der ikke kan erstattes på een gang, hvorfor det er vigtigt løbende at give elektrolytter, da manglerne ellers bliver større og større.En hest, der er dehydreret præsterer ikke så godt, som tommelfingerregel siger man, at en dehydrering på 3% (det vil man ikke opdage) giver et præstationstab på 10%.  Hvis man vil spare på elektrolytterne, kan man give salt (ca 25g til stor hest) de dage, hvor hesten ikke arbejder så hårdt og elektrolytter efter undervisning, transport og hård træning. 
 • Heste bolsjer / Guf
 • Olie omega 3-6-9
  Hestens Helse fører flere forskellige olier - fedtsyre til heste, alle i høj kvalitet. Hvorfor olie til heste? Heste (særlig alle konkurrenceheste og vædeløbsheste) har brug for olie af god kvalitet med Omega-3 og 6 for at styrke deres præstationsevne og immunforsvar. Ligesom olie er en god måde at tildele kalorier uden at belaste hesten med stivelse. Det er særdeles vigtigt, at oliens kvalitet er i orden, at olien ikke er varmet for kraftigt og at oliens naturlige stoffer som E-vitamin og lecithin ikke er siet fra. Også avlshopper har stor gavn af olien, der er med til at lette ifolingen hos hopper, sikre gode fedtsyrer i mælken hos hopper med føl ved siden (særlig velegnet til hopper der foler tidligt).I det hele taget er en kvalitetsolie et særdeles godt supplement - 3 dl olie erstatter en foderenhed korn.  Det kan være svært at tilføre konkurrencehestene tilstrækkeligt energi uden at hesten belastes med stivelse, men også her kan olie af god kvalitet være en god løsning. Læs om olie her.  
 • Specielt til hopper & hingste/vallakker
 • DIVERSE - Selvklæbende bandager, Læderpleje m.m
  På denne side finder du en blandet landhandel af - Selvklæbende bandager - Kolloid Sølv et fantastisk produkt der har været kendt i århundrede som et naturligt antimikrobielt (= desinfektionsmiddel) middel, læderpleje m.m