Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

HEST - Urter, Olier, MsM, vitaminer, HesteRep m.m

 • Hos Hestens Helse lægger vi vægt på at have kvalitetsprodukter til hesten, tilskud, der virkelig gør en forskel. Vi har valgt  produkter der er afprøvede, og har vist sig at have betydning for hestens almene tilstand, velbefindende  og præstationsevne. Nogle af de mærker vi forhandler er Solanum, Hioopdan olie, Urter fra Urtefarm, St. Hippolyt, MSM, Kova Line og meget mere. 
 
 • I venstre side kan du se hele udvalget af produkter til hesten. 

 • Har du brug for hjælp, en snak og et godt råd, kan du få fat i os på tlf. 86242349 (el. 28333902). 

Underkategorier

 • Heste Rep - stressmave
  Heste Rep et tilskudsfoder der er meget velegnet til heste med ubalance i mavesækkens slimhinde.  Stressmave hos heste kan skyldes flere ting, men ofte kan årsagen findes i fodring med store mængder korn, intensiv træning/konkurrence, foderskift, fravænning af føl, transport, operation eller anden stress.  Det kan vise sig som: vægttab, nedsat præstation, nedsat ædelyst, tristhed, utrivelighed, løs gødning, ondt i maven ved fodring og ændret adfærd, men når hesten går på græs eller får meget hø, kan det ofte være svært at opdage. Læs mere om produktet på købssiden
 • Urter
  Urter - urtetilskud fra Urtefarm og Solanum hjælper din hest med at styrke dens almindelige velbefindende i forbindelse med de problemer, der kan opstå hos specielt arbejdende heste, men også de udfordringer skiftende årstiden byder på i forbindelse med foderskift osv.  Urtefarm har udviklet en række fodertilskud til heste, der består af økologiske urter, samt andre naturlige elementer. Disse fodertilskud er sammensat på baggrund af Urtefarms viden og erfaring med den enkelte plantes egenskaber, og viden om hvordan planterne og andre elementer "støtter" hinanden ligesom man samarbejder med relevante eksperter inden for området. Ring gerne for vejledning på tlf. 86242349.
 • Plejeprodukter
 • Hove
  Velfungerende, stærke hove hos hesten er helt nødvendigt, hvis vores heste skal være i stand til at yde deres bedste. Det kræver hove, der vokser som de skal, hove der er tilpas fugtige og fjedrende.  Der er mange effektive produkter, der kan gøre en forskel på eksempelvis tørre hove, hove der vokser langsomt, hove der revner osv. Dårlige hove skal først og fremmest behandles indefra. Ring gerne, hvis du har et problem på tlf. 86242349.
 • Hud & Pels
  Heste kan have udfordringer med mat pels, hudirritation, kløe fra bid og stik om sommeren osv. Vi rådgiver gerne telf. 86242349 eller 28333902.
 • Immunforsvar
  Trænger hesten til at få Boostet Immunforsvar ??. Et velfungerende immunforsvar er altafgørende for hestens evne til at præstere. Der kan være mange årsager til et dårligt immunforsvar hos heste. Ring gerne for information på tlf. 86242349. 
 • Præstationsevne
  Hestens Helses speciale er tilskuds produkter til højt ydende heste. Med små justringer kan hestens velbefindende og præstationevne øges. 
 • Vita. & Mineraler
  Mangler hesten vitaminer og mineraler ?. Hestens Helse har et stort udvalg af vitaminer og mineraler til heste bla. fra Solanum, St. Hippolyt og Urtefarm. Der er mange muligheder, for at give din hest alt hvad den har brug for. Hestene har forskellige behov ud fra alder, præstationsniveauv osv., ring derfor meget gerne - vi vil gerne medvirke til, den bedste løsning for dig og din hest. tlf: 86 24 23 49.
 • MSM
  MSM er en organisk svovlforbindelse, der bruges som kosttilskud til såvel heste og hunde. MSM indeholder en letoptagelig svovl, der sikrer et tilstrækkeligt indhold af organisk svovl i leddene til at støtte sener, led og ledvæske Læs mere på købssiden. Vi har prisgaranti, ring hvis du finder det billigere.
 • Muskler, sener & led
  Alder, slid og hårdt arbejde kan forårsage ømme muskler, senerskader og led problemer hos hesten, hør nærmere om mulighederne for at lindre hestens ømme muskler, sener og led. (tlf. 86242349)
 • Luftveje
  Luftvejsproblemer hos heste kan være mange ting - alt fra en let hoste og "snot" i  forbindelse med influenza eller forkølelse, men også mere alvorlige problemer, der ofte viser sig efter en langtrukken forkølelse. Tilbagevendende luftvejsproblemer hænger ofte sammen med et nedsat immunforsvar og en dårlig fungerende fordøjelse. Focus på dette kan være vigtig. Hoste skal altid tages alvorligt, så kontakt med dyrlægen undgås ikke, hvis problemet varer ved, eller hvis hesten har feber og er dårlig tilpas. For vejledning ring 86242349. 
 • Mave, tarm & velvære
  En velfungerende fordøjelse hos hesten er særdeles vigtig, hvis immunforsvaret skal fungere, blodprocenten være i orden, præstationsevnen i top osv. Ring gerne, det er helt uforpligtigende.Vil din hest trives bedre med  Heste Rep - Stressmave?. Læs om produktet HER !
 • Gastro112
  Gastro 112 er udviklet til at understøtte mavesundheden hos heste og hunde, der udfordret af løs irriteret afføring, "vandprutter", oppustet mave mv. i forbindelse med anden sygdom, medicin, flytning, stress i forbindel med deltagelse i stævner, tilridning eller andre ændringer i dyrets liv.
 • Heste bolsjer / Guf - Mash
 • Olie omega 3-6-9
  Hestens Helse fører flere forskellige olier - fedtsyre til heste, alle i høj kvalitet. Hvorfor olie til heste? Heste (særlig alle konkurrenceheste og vædeløbsheste) har brug for olie af god kvalitet med Omega-3 og 6 for at styrke deres præstationsevne og immunforsvar. Ligesom olie er en god måde at tildele kalorier uden at belaste hesten med stivelse. Det er særdeles vigtigt, at oliens kvalitet er i orden, at olien ikke er varmet for kraftigt og at oliens naturlige stoffer som E-vitamin og lecithin ikke er siet fra. Også avlshopper har stor gavn af olien, der er med til at lette ifolingen hos hopper, sikre gode fedtsyrer i mælken hos hopper med føl ved siden (særlig velegnet til hopper der foler tidligt).I det hele taget er en kvalitetsolie et særdeles godt supplement - 3 dl olie erstatter en foderenhed korn.  Det kan være svært at tilføre konkurrencehestene tilstrækkeligt energi uden at hesten belastes med stivelse, men også her kan olie af god kvalitet være en god løsning. Læs om olie her.  
 • Foder - Balios Natur-Genuss
 • DIVERSE - Selvklæbende bandager, Læderpleje m.m
  På denne side finder du en blandet landhandel af - Selvklæbende bandager - Kolloid Sølv et fantastisk produkt der har været kendt i århundrede som et naturligt antimikrobielt (= desinfektionsmiddel) middel m.m