SADELUNDERLAG

Sadelunderlag fra Premier Equine i høj kvalitet. Sadelunderlag med bomuld og merinould. Underlag med merinould og trykaflastende materiale.

Sadelunderlag med merinould:
Premier Equine har et udvalg af sadelunderlag med 1. klasses merinould. Merinould er et skønt blødt materiale, der kan absorbere op til 30 % af sin egen vægt i fugt, samtidig med at det er svedabsorberende og naturligt støddæmpende. Merinould udskiller sig fra almindelig uld, da merinould har blødere og finere fibre, hvilket gør et sadelunderlag med merino uld yderst behageligt for hesten. Heste med sensitiv hud vil også nyde et sadelunderlag med merinould. 

Alle sadelunderlag med merinould fra Premier Equine, har uld i hele området under sadlen (mellem kammer) for at forhindre risiko for gnidning, sår eller ujævn trykfordeling.

Vælger du et underlag eller pad med uld, er det vigtigt, at der er plads til det under sadlen. Spørg evt. din sadelmager/sadelfitter.

Det er ikke nødvendigt at vaske et underlag med merinould så ofte! Giv det en tur evt. med en hårbørste eller lign. og det kan lidt igen.

Pad:
Pads med merinould og et trykaflastende materiale er en perfekt kombination for hestens ryg.

Alle sadelunderlag/pads på shoppen er udskåret/rejst, så de ikke trykker på hestens lancemærke, og er endvidere med stropper, der fastgøres til sadlens D-ringe.Læs mere Læs mindre

21 varer

Faldende orden
pr. side