God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Uniq Insect Free - Insektafskrækkende olie til hunden/katten Se fuld størrelse

Uniq Insect Free - Insektafskrækkende olie til hunden/katten

Insect Free - Specielt udviklet til aktive hunde/katte der færdes meget udendørs i naturen. Vores hunde bliver ofte generet af insekter, lopper og flåter, som der desværre bliver flere og flere af. 

Læs mere nederst på siden. 

Flere detaljer

DKK 289,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 10 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 10 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 50,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Insect Free fra Uniq har en insektafvisende effekt på grund af af den unikke sammensætning af olier og urter. Urterne virker samtidigt lindrende på svie og kløe, støtter helingsprocessen efter insektstik og loppebid. 

Urteblandingen bevirker også, at flåterne og lopper ikke bliver på hunden og katten.
Består udelukkende af 100 % naturlige ingredienser. 

Ud over den insektforskrækkende effekt har de sunde olier naturligvis også samme virkning på hunden/katten som anden kvalitetsolie (blank pels, positiv i forbindelse med hudproblemer osv.)

TIP: bedste effekt opnås, når man husker at ryste dunken inden brug.
Indehold: 

Daglig dosering: 1 ml. pr. kg  kropsvægt
Omrystet inden brug.
 

Små hunde 10 – 20 ml./dag. 
Store hunde 25 – 50 ml./dag

Indhold Insect Free.

Vegetabilsk specialolie 6,00 %
* Urteblanding: Pebbermynteolie, Lakridsrod, Timian, knust Hvidløg, 
Morgenfrue, Kamilie, Røllike, Mareitidselfrø
Dansk koldpresset rapsolie  55,50 %

Lakseolie  20,00 %
Urteblanding  17,00 % *
Lecithin 1,50 %

Indholdsgaranti:
Råprotein 2,50 %

Råfedt  82,50 %
Træstof  4,50 %
Råaske  1,50 %

Omsættelig energi 30,6 MJ pr. kg 
Tip: når man giver hunden 30 ml olie erstatter det ca. 40 g foder, der kan fjernes, hvis hunden bliver for tyk.

Kunderne fortæller om Uniq Insect Free.:

  • " Ja, det er vores foretrukne værn mod flåter. Brugte olien det meste af forrige sæson. Med det resultat at ingen flåter bed på hundene i den periode. Har holdt pause med olien i vinter, men er nu startet igen, da flåterne begyndte at bide på. Vi bor i skoven og har derfor stor risiko for flåtangreb. Lidt om midler mod flåter. Jeg bor i en skov med meget kronvildt. Når jeg går i haven opdager jeg ofte flåter kravle på mig. Mine hunde får Uniq Insect Free olie. De to voksne har også Seresto halsbånd på. Det er første gang jeg bruger dem i år. Jeg var egentlig lidt utilfreds, da jeg her i starten har fundet et par enkelte flåter på den ene hund. Men i lørdags havde jeg en veninde på besøg, med samme hunderace dom jeg. Shetland sheepdog, som har lang pels. Efter en halv times gåtur, hvor hun efterfølgende "børstede" hundene med hænderne, for at få eventuelle flåter af. Samlede hun ca. 20 flåter fra sengen og den ene af hundene. Mandag var hun til hundemassør, hvor de fandt yderligere 30 stk. På hunden. Og hun fandt derefter ca. 20 mere. Til sammenligning fandt jeg lørdag 1 død flåt i sengen, og en levende, der var hoppet af hunden. Min hvalp får kun olien. Venindens hunde får ingen flåtmidler. 

Gitte Hoffmeister


  • "Er rigtig glad for jeres produkt uniq insect free. Det er dejligt med et produkt der virker, uden at man skal give sine hunde gift. Jeg har 2 rhodesian ridgeback som jeg træner schweiss med, og jeg har ikke haft en eneste flåt til at sidde på mine hunde. Jeg har heller ikke set et eneste stik fra insekter. De ting ser jeg ellers hver gang, på de andre hunde vi træner med.

Med venlig hilsen

Rikke Sehested Rasmussen
Randers

 

  • "Jeg vil også gerne tilslutte mig en effektiv virkning af produktet. Min hund har heller ikke haft flåter, lopper eller andet utøj som mange andre hunde har. Og som ekstra plus, så er hun total vild med det "

Niels Poulsen 

 

  • Dejligt med en tilfreds kunde, har hunde - bor i Polen, hvor der er rigtig mange flåter. "Jeg bor lige op af en skov her og jeg går hver dag i skoven med 10 hunde og hernede er der flere flåter end jeg nogensinde har set i DK...det er vildt...men mine hunde har INGEN flåtbid fået endnu.. Og ja vi har hernede 2 andre varianter af flåter som kan give virkelig store og alvorlige symptomer/sygdom ved bid...og så har vi selvfølgelig de almindelige som i DK. Men jeg har jo altså olien til at stå i en skål så hundene selv tager det de har brug for...det er min overbevisning og erfaring at det er det der virker bedst...for iblandet fodret (jeg barfer) får de simpelthen ikke nok..."

Hilsen Tannie (bor i Polen)