God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

HUND

Vi prioriterer at kunne tilbyde funktionelle tilskudsprodukter / kosttilskud af god kvalitet til din hund - MsM, olier, produkter til led, hundefoder m.m.

Hundedækkener i alle størrelser til store og små hunde, til agility hunden, hunden der går spor, jagthunden eller den hund der færdes meget uden for. Et dækken er med til at holde din hund varm og dermed mindske slid og risikoen for skader hos hunden. 

 • Vi rådgiver meget gerne, både med hensyn til størrelse og materiale af dækkener samt de produkter der kan have gavn for at din hund´s trives. -  ring os på 86242349, 24621481 eller 28333902.  

Underkategorier

 • Hundedækkener
  Hos Hestens Helse finder du et bredt udvalg af hundedækkener til din hund. Vi lægger vægt på hundedækkener af høj kvalitet, dækkener din hund kan bevæge sig i og dækkener der "kan noget" eksempelvis beskytte mod vejr og vind, tørre din hund eller holde den varm i bilen. Et hundedækken er med til at holde din hund varm og dermed mindske slid og risikoen for skader.   I menuen til venstre kan du se / læse om det enkelte hundedækken. Har du brug for hjælp, vejleder vi gerne. Kontakt os på tlf: 8624 2349
 • MSM, foder, ømme led, olier m.m
  Her finder du et bredt udvalg af produkter til din hund, alle afprøvede og som har vist sig at virke som de lover. Det er produkter til hunden der retter sig mod kløe, mat pels, stive ømme led, olier, MSM, hundefoder af høj kvalitet m.m. Du er meget velkommen til at ringe os, ofte kan man gøre en forskel med små midler tlf. 86 24 23 49  
 • Hundeguf
  Sunde guf til din hund uden kemi
 • Bio-hundeposer
  Hundeposer - høm høm poser fra Earth Rated er miljøvenlige og bionedbrydelige poser lige til at have med på gåturen når du skal samle ekskrementer op efter din hund.
 • Bug Soother - MOD Myg, fluer, sandlopper og meget mere