God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

MSM, foder, ømme led, olier m.m

MSM, foder, ømme led, olier m.m

Her finder du et bredt udvalg af produkter til din hund, alle afprøvede og som har vist sig at virke som de lover. Det er produkter til hunden der retter sig mod kløe, mat pels, stive ømme led, olier, MSM, hundefoder af høj kvalitet m.m.

Du er meget velkommen til at ringe os, ofte kan man gøre en forskel med små midler tlf. 86 24 23 49

 

Underkategorier

 • Hundefoder - Uniq
  Danskproduceret kvalitetsfoder fra Uniq, til unghunden, jagt- og konkurrencehunden m.m.  Hundefodret fra Uniq er baseret på rene råvare, uden farvestoffer og sojaprotein. Afbalanceret foder der indholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler din hund har brug for.  På lager Basic + Light - de andre foderblandinger sendes direkte fra grossist med GLS der skal have oplyst, hvor foderet må stilles hos dig - Skriv venligst i kommentarfeltet til os ved bestilling.
 • Hundefoder - Uniq Nordic Gold
  Folkene bag Uniq Nordic Golds hundefoder er en flok Danske entusiaster, der har sammensat en serie hundefoder bestående af rene nordiske råvare med naturlige og sunde mineraler, vitaminer, olier og næringsstoffer. Alle blandingerne indeholder økologiske urter, der er skånsomt behandlet, hvilket er med til at sikre, urterne beholder de gode egenskaber, de hver især har. 
 • Olie omega 3-6-9
  Koldpressede olier til hunde- er med til at sikre, at de vigtige Omega-3 6 og 9 fedtsyrer tilføres, så hunden fremstår med blank pels, har energi og er i god almen tilstand. En hund der trives er en glad hund. Kvaliteten på olien er vigtig, derfor er olierne koldpressede også  lakseolien. 
 • Hud og Pels
  Hundens Helse har løsningen når hunden har problemer med pelsen, kløe, sår og skrammer eller tør hud. Vi fortæller gerne om vores gode erfaringer.
 • Muskler, sener & led
  Tilskudsprodukter til din hund´s muskler, sener og led. Har din hund problemer med muskler, sener eller led? Hos Hundens Helse har vi effektive, afprøvede og virksomme tilskudsprodukter der kan hjælpe din hund. Solanum Flex, Uniq Vitality, Mühldorfer´s Arthrosan = Grønlæbet musling, MSM, Traumell, Chrondoitin og Solanum Detox m.m. Ring gerne, så vi kan vende hvilket produkt der er mest optimalt for din hund.
 • Ekstra energi
  Boost energi og overskud hos din hund med Absolut Energi fra Uniq. 
 • Mave, tarm & velvære
  Hundens velbefindende er meget afhængig af om fordøjelsen er velfungerende. Ring gerne for vejledning på tlf. 86242349
 • Vitaminer, mineraler m.m
  Vitaminer og mineraler til din hund
 • Diverse - m.m.
  Til hunde har vi koloid sølv, kovaLine, DenWax Care m.m