Kokosolie fra Makana - ØKO

Koldpresset kokosolie, økologisk fødevarekvalitet.

Kokosolien kan anvendes ved tørre hove, som "man / halebalsam", de steder myggene elsker, eller giv hesten lidt kokos olie i foderet.

Læs den engelske artikel fra Horse&Hound om kokosolie HER

Læs mere nederst på siden. Vi har fundet noget tekst fra nettet, om nogle af de mange spændende egenskaber kokosolie har. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 38,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Tekst fra nettet, om nogle af de mange spændende egenskaber kokosolie har.

Kokosolie må være en af naturens bedste midler til alt - næsten bogstaveligtalt ALT!

Det blev allerede for ca 400 år siden brugt som medicin i den asiastiske verden. Vi her i norden har først regnet den ud for kort tid siden, MEN nu er viden ankommet! Det er almindelig anerkendt at  kokosolie er godt mod tør hud, eksemer og brandsår for at nævne nogle få lidelser uden på kroppen kokosolie kan hjælpe med.

Personlig pleje kan det også bruges til. Hvis man har problemer med barbering for eksempel, kan man skifte sin barberskum ud med kokosolie med god samvittighed, da kokosolie både glider bedre med barberbladet, er antibakteriel og fugter huden. Man kan derfor også skifte sin lotion ud med kokosolie. Kan også bruges som make up fjerner, hårkur, læbepomade osv. - 
listen er lang så slå dig løs med kokosolie.

Hvis du spiser det hver dag, vil din krop være yderst taknemlig, da den renser og er fyldt med vitaminer og mineraler. Kokosolie smager ikke af kokos og smager faktisk ikke rigtig af noget, men det er jo olie selvom den fåes i en mere hård konsistens som palmin (hvilket faktisk er grundlæggende kokosolie, der er blevet bleget). Når den får varme bliver den flydende.