LINKS

Hos Hestens Helse har vi valgt at linke, til nogen af vores samarbejdspartnere, der hver især er dygtige inden for hver deres felt.. 


MySir_Osteopati  


Gitte Søby / MySir Osteopati - jylland

Besøg Gittes hjemmeside HER

 

Gitte Søby / MySir Osteopati - Osteopati, massage, akkuressur og fysioterapi til heste.
Vi yder osteopati til heste, massage til heste, akkupressur til heste og fysioterapi til heste. Samtidig driver vi vores hesteakademi, hvor vi tilbyder uddannelser på et højt niveau indenfor hestens funktionelle anatomi, biomekanik, behandlingsformer m.v.

Bethgrafik  


Beth Grafik - Grafisk Designer & "Hestepige" 
Tlf.: 20120490

www.bethgrafik.dk

elastiktræning-for-heste  

Sidsel Sommer OSTEOPATI FYSIOTERAPI - sjælland
Behandlinger af mennesker, heste og hunde.

Gå til Sidsel Sommer´s hjemmeside HER

Dyrlæge_Lise_Kousgaard  


Lise Kousgaard - Dyrlæge, Akupunktør

Adresse: Lundhøjvej 11, 8680 Ry
Telefon: 26 35 16 81

Jeg har arbejdet som dyrlæge siden 1986 og har specialiseret mig i hestesygdomme. Jeg var blandt de første dyrlæger i Danmark, der benyttede akupunktur som supplement til den traditionelle behandling af dyr. Jeg har nu anvendt akupunktur i 20 år og har derfor en stor og solid erfaring med denne behandlingsform. Over halvdelen af mit arbejde er akupunktur.

Udover traditionel dyrlægearbejde anvender jeg også alternative behandlingsmetoder.

Haltheder, tandbehandlinger, avlsarbejde, drægtighedsundersøgelser, inseminering og scanning er andre af mine arbejdsområder.

Jeg er selv avler af DV heste, og er, så ofte det kan lade sig gøre, aktiv rytter - primært dressur. Jeg har tidligere også redet både military og jagtridning. 

 

Hestetandplejer Mai Nicholaisen

Gå direkte til Mai Nicholaisens hjemmeside HER

Mange hesteejere tænker: "Hvorfor er tandpleje til hesten nødvendigt? Hvad gjorde vildhesten?" Sådan tænkte jeg også første gang jeg så en hestetandlæge arbejde i USA. Hvad har de tossede amerikanere nu fundet på? ..... var min første tanke. Men jeg indså hurtigt, at det nok ikke var så tosset endda. Mine heste var mere samarbejdsvillige og mere tilpasse. Da jeg satte mig ind i tingene fandt jeg ud af at hestetandpleje udført ud fra samme principper, som vi gør nu, har eksisteret i flere hundrede år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere Læs mindre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.