God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

MÆRKER

Vi har valgt at samle nogle af de størst mærker, vi forhandler her på siden - Vi har naturligvis mange andre skønne mærker / produkter du finder under Kategorier der er opdelt. 

Opnå rabat når du handler hos os - Se mere her 

Underkategorier

 • Alt i Back on Track mærket
  Back on Track produkterne er udviklet af en svensk læge for ca. 15 år siden. Efter en forsigtig begyndelse er Back on Track produkter både til mennesker, heste og hunde udbredt og elsket verden over. Der bliver hele tiden udviklet nye produkter, så mulighederne er mange.  Back on Track er til dig, hesten og hunden - vi har alle BoT produkter på lager. Back on Track er et virksomt produkt, der er yderst skånsomt for din, hundens og hestens krop. BoT - som produkterne også bliver kaldt - medfører, at blodgennemstrømningen øges og helingen fremskyndes p.g.a. det keramiske (Welltex) materiale, der findes i produkterne. De fleste af produkterne består af polyester eller polypropylen med Welltex ismeltet tråde. Det er dokumenteret, at den langbølgede infrarøde varmestråling øger blodcirkulationen og at den øgede blodcirkulation medvirker til at lindre muskelspændinger og øge det almindelige velbefindende. Vigtigt er også den skadeforebyggende effekt, du kan opnå ved at bruge produkterne i dagligdagen / forbindelse med træning og konkurrence.  Kort fortalt om BoT, kan man sige, at en god uldbandage varmer det yderste bindevæv, hvor varmen fra BoT p.g.a. den infarøde stråling varmer helt i dybden. Der findes Back on Track produkter der er sorte og Back on Track Silverline der er grå (Silverline serien har enkelte sorte produkter). Det er sådan, at der er langt mere Welltex i de sorte produkter, og udvalget er større. Men til gengæld er BoT Silverline serien billigere. Du kan følge nedenstående links til Back on Track produkter til mennesker, hest og hund, eller se hele sortimentet her på siden: Vi er specialister i Back on Track, har været med lige fra begyndelsen i Danmark og vi deler meget gerne vores erfaringer. Du er velkommen til at ringe:  8624 2349. HilsenKirsten & LineSe BoT produkter til mennesker her  Se BoT produkter til heste her  Se BoT produkter til hunde her 
 • Alt i INNORDIC mærket
  INNORDIC til Hest, Hund og kat. Til muskler, sener og led - Hovpleje samt hudpleje til hesten og Kompeet. 
 • Alt i Premier Equine mærket
  Hvordan arbejder de? Premiere Equine direktør Clive Davies har en professionel baggrund med heste, og derfor har det været naturligt at oprette et firma, der lægger vægt på beskyttelse, funktionelle produkter og forebyggelse af skader. Desuden er produkterne opbygget med tanke på heste i koldere klimaer.Hos Premier equine er man opmærksom på detaljerne og på, at alt skal leve op til aller højeste standard, hvorfor man har specialiseret  sig i dækken teknologi og beskyttelse af hestens ben - man arbejder hele tider på at implementere nye teknologier og materialer. Hvilke produkter fører vi? På utallige opfordringer har vi ud over produkter til beskyttelse af benene og de fine  trykaflastende sadelunderlag med uld, valgt at have de funktionelle Buster Trio dækkener. Pasformen er særdeles god, de er robuste og der er mange valgmuligheder for både tykkelse af liner og farve.
 • Alt i Urtefarm mærket
  Folkene hos Urtefarm har skabt nogle helt enestående primært økologiske olie- og urte produkter til gavn for hesten.  De fleste af vores heste går på  græsningsarealer, der ikke tilfører tilstrækkeligt med struktur og urter - mange konkurrenceheste kommer slet ikke eller meget kortvarigt på græs. Dette bevirker af hestene ikke længere har mulighed for selv at søge efter varierede græsser og urter, da græsmarkerne i dag som regel kun består af nogle få græssortUrter tilfører en stor mængde værdifulde vitalstoffer og netop disse sporstoffer er bl.a. livsvigtige i forbindelse med immunsystemets funktion, for hudens sundhed, hovens vækst og for frugtbarheden. Gør din hest en tjeneste og gå ombord i en række sunde og yderst effektive produkter, skabt af urter der er økologisk dyrkede og forarbejdede på marker i Danmark. Du vil hurtigt overbevises af produkter kendetegnet ved smukke farver, en intens duft og god smag. Hvorfor olie til heste? Det er flere gange bevist, at højt præsterende heste som vædeløbsheste, military heste, springheste og dressurheste præsterer med større overskud, når de tildeles olie. Konkurrenceheste, heste der har svært ved at holde huld eller har nedsat appetit og avlsdyr (særligt hopper med føl ved siden), heste med tendens til forfangenhed, heste som bliver for tynde, kan alle med fordel tildeles olie.Heste med hud- og pelsproblemer kan ofte også opnå bedre hud og pels, hvis de får en olie med en stor del Omega-3 og 6 fedtsyrer. Derfor forhandler vi udelukkende koldt pressede olier af ypperste kvalitet. 
 • Alt i Solanum mærket
  Vi har valgt at forhandle Solanums produkter (tilskudsprodukter til hest og hund) fordi de er kendetegnet ved et meget højt indhold af naturlige aktive stoffer - man får rigtigt meget kvalitet for pengene. Du finder produkter til muskler, sener og led, mave/tarm, luftveje, hove og vitaminer/mineraler med høj optagelighed.  Helt unikt er Solanums produkter med kartoffelekstrakt. Ekstraktet produceres i Danmark ved en speciel proces, der sikrer, at de gunstige stoffer som alkaloider, polyphenoler og et meget højt indhold af aminosyrer bevares, samtidig med at hovedparten af stivelsen i kartoflen fjernes.  Ekstrakten anvendes blandt andet i Solanum Flex, den meget polulære Detox og Myosin Sport til arbejdende heste. Faktisk indeholder eks. Detox dobbelt så mange amminosyrer som lignende produkt på markedet.  Du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere om Solanum produkterne (8624 2349 - 2833 3902) 
 • Alt i Uniq mærket
  Produkter til din hund fra Uniq
 • Alt i Uniq Nordic Gold mærket
  Hundefodret fra Uniq Nordic Gold er et foder til din hund lavet på de skønneste rene nordiske råvarer og økologiske urter der er valgt ud fra deres styrke og sundhed (ved at urterne er økologiske bevares indholdet af de aktive stoffer bedre).  Serien af hundefoder fra Nordic Gold er danskproduceret og lavet i den aller højeste kvalitet, fyldt med naturlige vitaminer, mineraler, olier og næringsstoffer, der gør, at din hund er fuldt dækket ind med alt den behøver. 
 • Alt i St. Hippolyt mærket
  Tilskudsprodukterne fra St. Hippolyt har vi valgt på gund af den seriøse forskning, de naturlige produkter og de gode resultater hesteejere beretter om. Det er også altid muligt at få rådgivning fra firmaet, hvis man er usikker på indhold eller andet. 
 • Alt i KovaLine mærket
  Vi fører hele serien af KovaLine produkter til mennesker, hest og hund.  KovaLine sæbe og voks (salve) til hudproblemer hos din hest, hund eller dig selv - lindrer kløe og irritation, så huden får mulighed for at hele. Dansk produceret naturlig antibakteriel og svampehæmmende skinhealer. Indeholdet er ugiftigt for både mennesker og dyr og består af naturlige olier, glycering og aminosyrer.
 • Alt i HandsOn mærket
  HandsOn striglehandsken er blandt de bedste 3% "The Grommet" i USA  har udvalgt ud fra høj kvalitet og funktion blandt 60.000 produkter.  Ønsker du at forhandle HandsOn striglehandsken, eller kender nogle der gør, er du velkommen til at kontakte os. Læs / se mere om HandsOn striglehandsken på www.striglehandsker.dk - her finder du en forhandlerliste, billeder, vidioer m.m 
 • Alt i VelloFlex® mærket
  Vello® producerer magnetprodukter til mennesker i høj kvalitet i form af led bandager, hovedpuder, topmadrasser såler m.m. 
 • Alt i Biosa mærket
  Biosa laver fermenterede økologiske produkter til mennesker og dyr - Biosa Horse til hesten og Vita Biosa til mennesker.