God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

Alt i Back on Track mærket

Der er 89 varer.
Alt i Back on Track mærket

Back on Track produkterne er udviklet af en svensk læge for ca. 15 år siden. Efter en forsigtig begyndelse er Back on Track produkter både til mennesker, heste og hunde udbredt og elsket verden over. Der bliver hele tiden udviklet nye produkter, så mulighederne er mange. 

Back on Track er til dig, hesten og hunden - vi har alle BoT produkter på lager.

Back on Track er et virksomt produkt, der er yderst skånsomt for din, hundens og hestens krop. BoT - som produkterne også bliver kaldt - medfører, at blodgennemstrømningen øges og helingen fremskyndes p.g.a. det keramiske (Welltex) materiale, der findes i produkterne.

De fleste af produkterne består af polyester eller polypropylen med Welltex ismeltet tråde. Det er dokumenteret, at den langbølgede infrarøde varmestråling øger blodcirkulationen og at den øgede blodcirkulation medvirker til at lindre muskelspændinger og øge det almindelige velbefindende. Vigtigt er også den skadeforebyggende effekt, du kan opnå ved at bruge produkterne i dagligdagen / forbindelse med træning og konkurrence. 

Kort fortalt om BoT, kan man sige, at en god uldbandage varmer det yderste bindevæv, hvor varmen fra BoT p.g.a. den infarøde stråling varmer helt i dybden.

Der findes Back on Track produkter der er sorte og Back on Track Silverline der er grå (Silverline serien har enkelte sorte produkter). Det er sådan, at der er langt mere Welltex i de sorte produkter, og udvalget er større. Men til gengæld er BoT Silverline serien billigere.

Du kan følge nedenstående links til Back on Track produkter til mennesker, hest og hund, eller se hele sortimentet her på siden:

Vi er specialister i Back on Track, har været med lige fra begyndelsen i Danmark og vi deler meget gerne vores erfaringer. Du er velkommen til at ringe:  8624 2349.

Hilsen
Kirsten & Line

Se BoT produkter til mennesker her Se BoT produkter til heste her Se BoT produkter til hunde her

 

Varer sidevis

Varer sidevis