God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

Alt i Urtefarm mærket

Der er 25 varer.
Alt i Urtefarm mærket

Folkene hos Urtefarm har skabt nogle helt enestående primært økologiske olie- og urte produkter til gavn for hesten. 

De fleste af vores heste går på  græsningsarealer, der ikke tilfører tilstrækkeligt med struktur og urter - mange konkurrenceheste kommer slet ikke eller meget kortvarigt på græs. 
Dette bevirker af hestene ikke længere har mulighed for selv at søge efter varierede græsser og urter, da græsmarkerne i dag som regel kun består af nogle få græssort

Urter tilfører en stor mængde værdifulde vitalstoffer og netop disse sporstoffer er bl.a. livsvigtige i forbindelse med immunsystemets funktion, for hudens sundhed, hovens vækst og for frugtbarheden.

Gør din hest en tjeneste og gå ombord i en række sunde og yderst effektive produkter, skabt af urter der er økologisk dyrkede og forarbejdede på marker i Danmark. Du vil hurtigt overbevises af produkter kendetegnet ved smukke farver, en intens duft og god smag.

Hvorfor olie til heste? Det er flere gange bevist, at højt præsterende heste som vædeløbsheste, military heste, springheste og dressurheste præsterer med større overskud, når de tildeles olie.

Konkurrenceheste, heste der har svært ved at holde huld eller har nedsat appetit og avlsdyr (særligt hopper med føl ved siden), heste med tendens til forfangenhed, heste som bliver for tynde, kan alle med fordel tildeles olie.
Heste med hud- og pelsproblemer kan ofte også opnå bedre hud og pels, hvis de får en olie med en stor del Omega-3 og 6 fedtsyrer. Derfor forhandler vi udelukkende koldt pressede olier af ypperste kvalitet. 

Varer sidevis

Varer sidevis