Solanum

Hos Hestens Helse har vi valgt at forhandle Solanums produkter, fordi de er kendetegnet ved at indeholde naturlige, aktive stoffer, som garanterer dig kvalitet for pengene. Derudover er en stor del af produkterne fremstillet i Danmark. Du finder tilskudsprodukter til både heste og hunde med fordelagtige egenskaber for bl.a. muskler, sener og led, mave/tarm, luftveje, hove samt vitaminer og mineraler med høj optagelighed.

Der er altså mange forskellige produktvarianter at finde fra Solanum, som vil have en positiv indvirken på din hest eller hund, og som udelukkende består af det bedste fra naturen. Du giver dermed dine hunde og heste produkter, der hverken indeholder kemi eller kunststoffer. Udforsk vores nedenstående sortiment af forskellige typer tilskud fra Solanum, og oplev selv deres effekt på dit dyr.

Se Solanum Flex HA, Flex HA plus og Detox her

Hvad der er helt unikt for Solanums produkter er deres indhold af kartoffelekstrakt. Ekstraktet produceres i Danmark ved en speciel proces, der sikrer, at de gunstige stoffer som alkaloider, polyphenoler og et meget højt indhold af aminosyre bevares, samtidig med at hovedparten af stivelsen i kartoflen fjernes. Ekstrakten anvendes bl.a. i Solanum Flex HA, Flex HA plus, den meget populære Detox og Myosin Sport til arbejdende heste.

Særligt ældre heste eller heste med inflammatoriske led vil have gavn af Flex HA, som er med til at vedligeholde og genopbygge ledbrusk samt ledvæske, så de holdes elastiske og fungerer optimalt. Har din hest eller hund store udfordringer med musklerne, sener samt led, og har du prøvet andre produkter på markedet uden held, så er det værd at prøve Solanums Flex HA plus, som er en kraftigere version af Flex HA, men som indeholder de samme fordelagtige egenskaber.

Solanum Detox er et produkt, du både kan give til din hest eller hund, og som er med til, at toksiner og urenheder fjernes i musklerne, samtidig med at muskelømhed dæmpes. Detox er en oplagt investering for dig med en skadet og belastet hest eller hund, og denne Detox-variant indeholder faktisk dobbelt så mange aminosyrer kontra noget andet lignende produkt på markedet. Du er dermed garanteret en effektiv løsning, der både er muskelopbyggende og spændingsfjernende.

Myosin Sport fra Solanum er velegnet til heste i træning og konkurrence, heste der skal genoptrænes efter skade, samt unge heste der har behov for støtte og hjælp i starten af deres ridekarriere, hvor de bl.a. skal have opbygget en stærk muskulatur. Produktet forbedrer nemlig mobiliteten, understøtter muskelopbygningen samt fjerner affaldsstofferne.

Udforsk Hestens Helses andre mærker til heste og hunde

Hos Hestens Helse er vi rigtigt glade for de mange forskellige produkter, at vi har valgt at lagerføre produkter, som vil have en fordelagtig indvirken på din hest eller hund – og her er Solanums forskellige naturprodukter indenfor performance og pleje ingen undtagelse. Dog kan vi ikke andet end at anbefale dig at udforske vores mange andre mærker her på webshoppen. Her vil vi bl.a. anbefale St. Hippolyt, Uniq og Urtefarm, der også producerer effektive og virksomme tilskud til hunde og heste.

Hvis du brænder inde med et spørgsmål til nogle af vores nedenstående produkter fra Solanum eller nogle af vores øvrige sortimenter til heste og hunde, skal du ikke holde dig tilbage med at tage kontakt. Det gør du enten ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at skrive en mail til [email protected].

Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 43

Faldende orden
Side
pr. side