God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Solanum Max Fiber (sensitiv mave / stabilt blodsukker) Se fuld størrelse

Solanum Max Fiber (sensitiv mave / stabilt blodsukker)

Solanum Max fiber  Max Fiber har et stort indhold af Beta-Glucan, hvilket  er med til at stabilisere blodsukker niveauet (EU. godkendt virkning) 

Max Fiber forebygger fordøjelsesforstyrrelser og beskytter mave- og tarmslimhinden ligesom det stimulerer immunsystemet. 

Læs mere nederst på siden. 

Flere detaljer

DKK 368,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 10 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 10 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 50,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Solanum Max Fiber - nyskabende produkt til sensitiv mave og tarm hos hesten, desuden er det med til at stabilisere blodsukkeret.

Solanum Max Fiber er et diætetisk tilskudsfoder til heste.

Solanum Max Fiber indeholder kartoffelfibre, havrefibre, havreolie med 
15 % polar lipider, MSM (Methylsulfonylmethan) 5 g/dagsdosis.
Blandingen indeholder ca. 4,2 g Beta-Glucan fra havre per dagsdosis.

Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club.

Anbefalet daglig mængde til stor hest: 50 gram = 4 mål med lille top.
Til pony anbefales halv mængde.

Solanum Fiber Max fås i 1,5 kg og 4 kg.

Produktet er særdeles velegnet til heste, hvor det er vigtigt, at blodsukker niveauet er så stabilt som muligt - eksempelvis  EMS heste.

Kan desuden gives i forbindelse med stress, transport, ny fodring, behandling med antibiotika, overgang til græs om foråret, staldfodring om efteråret mv., hvor hesten er ekstra udsat for ubalancer. Fravænning kan også være belastende for føl, flytning til ny stald osv.. Også ved fordøjelses problemer som tendens til "mavekneb", løs gødning, følhopper med tendens til "træg mave", i stressede situationer,gæring eller luft i maven mv.

Det er vigtigt for mennesker som dyr, at tarmen fungerer korrekt så kroppen kan optage de næringsstoffer, den har behov for. 

Når de gode bakterier i mave/tarm bliver undertrykt af dårlige bakterier, bliver følgen en dårligt fungerende fordøjelse, hvilket har betydning for immunforsvar, optagelse af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, ligesom der kan opstå gæring på grund af dårlig balance. Gæring kan vise sig som anfald af "ondt i maven" og gøre hesten oppustet.