God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
ProEquo - en tarm i balance - (bakterier fra sund hestetarm!) Se fuld størrelse

ProEquo - en tarm i balance - (bakterier fra sund hestetarm!)

ProEquo sikrer velvære og en tarm i balance hos hesten.
Rigtig mange af de problemer en hest kan løbe ind i kan føres tilbage til en tarmflora, der er i ubalance, hvilket igen kan skyldes fordringsmæssige forhold, stress, flytning andre sygdomsmæssige udfordringer, behandling med antibiotika, hård træning mv. 

ProEquo indeholder Lactobacillus plantarum Jl:1 (DSM 11520) i et meget højt antal bakterier. Bakterien kommer oprindelig fra en sund heste tarmslimhinde, hvor den findes naturligt. Bakterien er patenteret pga. sine unike positive egenskaber. 

NB: evt. kan bakterierne kombineres med Gastro112 PUR, ring os for info. 

1 PAKKE = 15 STK PORTIONERVi anbefaler, at man giver 2 portioner en uges tid og derefter 1 om dagen de næste 14 dage, det tager tid at genoprette balancen i en mave der reagerer negativt over længere tid - dosering pony og føl læs mere nederst på siden! 

Mængderabat ved køb af 2 pakker og 4 pakker! 

Læs mere nederst på siden + dosering

Flere detaljer

DKK 298,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 14 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 14 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 70,00.


Læs om Gastro112 PUR her

Forskning har vist, at probiotiske bakterier fra en sund tarmflora kan stimulere immunforsvaret og være med til at forhindre at sygdomsfremkaldende bakterier etableres og formerer sig.

ProEquo kan med fordel bruges hos alle heste, hvor man har en formodning om, at hesten har en dårlig balance i tarmen. Det kan være afføring der lugter dårligt eller er lind som en kokasse, eller afføring der løber ned ad benene. Det kan også være en stor fordel at give disse bakterier i forbindelse med behandling med antibiotika, udfordringer i hud og luftveje, ligesom det kan være en god ide at give føl en kur i forbindelse med fravænning.
Heste der viser tegn på irriteret gødning i forbindelse med stævnedeltagelse eller hård træning, vil også¨drage nytte af et tilskud med bakterierne.

ProEquo er udviklet af svenske forskere (ProEquo AB i Lund) og er  klinisk testet i samarbejde med Helsingborgs Regiondjursjukhus og anbefales i Sverige af mange dyrlæger.
Produktet sælges i æsker med 15 stk. portioner med ca. 80 milliarder  bakterier pr. dose.
Opbevares ved stuetemperatur.

"Bakterien er isoleret direkte fra tarmslimhinden. Vi tog små biopsier fra friske heste og isolerede et stort antal bakteriestamme fra disse prøver. Disse testedes og til sidst valgt vi ud den bakteriestamme som findes i Proequo. Dette gør man kun en gang. Derefter er det meget vigtigt at bakterien beholder de egenskaber som den havde når vi isoleret den fra hesten, og at den bibeholder dette når man dyrker den. Dette kontrolleres meget nøje efter hver produktion af bakterier. "

Hvordan gør man:
HEST: Hvis hesten viser tegn på meget irriteret afføring giver man 2 doser pr. dag den første uge. Derefter 1 dose til problemet er aftaget. Hvis det har vist sig at være et tilbagevendende problem eks. hos heste i hård træning, heste der ofte transporteres til stævner og lignende kan man give en daglig dosis.
Vi anbefaler, at man giver 2 portioner en uges tid og derefter 1 om dagen de næste 14 dage, det tager tid at genoprette balancen i en mave der reagerer negativt over længere tid.

PONY / FØL:
1-2 portioner til symptomerne er aftaget derefter 1 portion 8-10 dage for at genoprette balancen.

Brugere:
Svante Båth, travtræner og den kendte galoptræner Hans Adielsson begge ProEquo til alle deres heste. Hans Adielsson er tidligere travtræner, men er nu gået helt over til galophestene.