VELLO-FLEX

Magnetterapi er for dig, der har udfordringer i muskler, sener og led eller sover dårligt. Magnetterapi er med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, hvis du sover på en af madrasserne, eller i området hvor du eksempelvis bruger en knæ eller albuebandage. 
Hestens Helse har magnet produkter primært pga. Kirstens begejstring over virkningen på egen lænd og knæ. Ring gerne og hør nærmere om erfaringerne 2833 3902.
 
VelloFlex: BioFlex® magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1 -  EU direktiv 93/42/EEC,  patenteret - EU patent nr. 0793518.

Magnetterapi sørger for, at den naturlige proces i cellestofskiftet genoprettes samt  blodgennemstrømning og iltoptagelse øges.
Magnetfelter kan påvirke områder i kroppen, der er væskefyldt (typisk blodårerne) hvilket igen kan påvirke områder, hvor der er forstyrrelse i transporten af stoffer til og fra cellerne.

Det kan eks. være
:

  • Muskelkramper
  • Søvnbesvær
  • Spændinger
  • Muskelinfiltrationer
  • Lav energi
  • Rygbesvær
  • Uro og spændinger
  • Ømme og stive led
  • Kolde, ømme fødder
  • Ondt i knæ

Er der evt. bivirkninger ved magnetterapeutisk behandling?
Nej, ingen negative bivirkninger og man kan ikke overbehandle, men se nedenfor:


OBS: Iopstartsfasen kan man dog opleve en forbigående træthed og lettere hovedpine samt lugt og farve på sved, urin mv. kan ændre sig - Ligeledes er der nogen, der oplever ømheder ved "gamle" skader. Dette er blot et tegn på, at kroppen er ved at skille sig af med ophobede affaldsstoffer, hvilket kun vil forekomme i en kort periode. Det vil være positivt,  at man i en sådan periode drikker ekstra vand, hvilket vil hjælpe med til at man undgår  hovedpine, svimmelhed mv.

Hvor hurtigt opnåes der effekt af magnetterapeutisk behandling?
Det er meget forskelligt, hvordan mennesker (og dyr)  tager imod forskellige former for behandling. Nogle mærker forandringer efter 1-4 dage, og andre vil først mærker noget efter 2-3 uger. 

Det frarådes at bruge magneter hvis du har?
Pacemaker eller andet elektronisk  i kroppen. 

Kan man bruge magetterapi under graviditet og amning?
Da der er manglende forskning - er der ikke tilstrækkelig viden om,  hvorvidt magnetterapi kan have negativ indvirkning på et foster ved graviditet, derfor  frarådes magnetterapeutisk behandling under graviditet og amning for en sikkerheds skyld.

Hvor længe virker en magnet?
Firmaet Vello Scandinavia yder 30 års garanti på magneter og magnetfelternes styrke + Vello Scandinavia yder hele 3 års garanti på materiale og udførelse af madrasserne.

BioFlex® magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC, og patenteret - EU patent nr. 0793518.

VIGTIGT:
Magnetterapi har IKKE til hensigt at erstatte behandlinger ordineret af din egen læge, ligesom magnetterapi ikke kan helbrede sygdomme og/eller lidelser.
OBS: Magnet-produkterne bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, som eksempelvis en pacemaker.
Opsøg din egen læge, hvis du har spørgsmål, og fortsæt altid behandlingen din læge har ordineret.

Læs mere Læs mindre
Filtrer

1 vare

Faldende orden
pr. side