God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
MSM til biligste pris. Se fuld størrelse

MSM til biligste pris.

MSM fremmer sunde, smidige led og modvirker stive, hævede og ømme led

MSM - methylsulfonylmethane - organisk svovl er et af de vigtigste mineraler, og spiller en helt afgørende rolle i bevarelsen af cellevæggenes kvalitet og dannelsen af nye celler. Desuden har MSM en stor betydning, når det drejer sig om at fjerne affald fra cellerne. 

OBS: læs mere nederst på siden.

Flere detaljer

DKK 114,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 8 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 8 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 40,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

MSM's virkning kan sammenlignes med vitaminer og det ser ud til, at virkningen er endnu bedre, hvis dyrene samtidig får B- og C-vitaminer (evt. i form af hyben)

Selv om svovl forekommer naturligt i dyrenes friske foder, eksempelvis græs,  forsvinder det næsten helt, når græsset behandles eller tørres. Dette medfører, at dyrene får tilført en alt for lav mængde bio-tilgængeligt svovl, særlig efterår og vinter, hvilket har indvirkning på cellernes tilstand, og dermed også i høj grad den almene sundhedstilstand. 

Forslag til daglig dosering - helst fordelt på morgen/aften

  • HEST: 5 - 40 g
  • PONY: 5 - 25 g
  • HUND: 1 - 10 g
  • Der er stor forskel på, hvor mange gram dit dyr kan have brug for alt efter hvilket udfordring det omhandler - ring gerne for vejledning.


MSM erstatter ikke dyrlægens medicinering, men bruges om supplement til hestens daglige kost. 

MSM kan buges alene, men fungerer godt sammen med eksempelvis Grønlæbet Musling PUR og chondoitin.


TIP: vi fortæller gerne om vores gode erfaringer med MSM.

Kunde fortæller:
Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser med kontakten med Hestens og Hundens Helse. Vi har en Sct. Bernhard på 6 år, der er født med et dårligt forben. Har fået at vide af dyrlægen, at det vil blive stift med tiden. Da hun var 1 år, var hun til røntgen hvor det kunne ses, og hvor vi fik at vide, at hun nok ikke blev så gammel. For 6 måneder siden virkede hun lidt trist og stille. Jeg ringede til min ”livline” Kirsten og spurgte, om hun kunne hjælpe. Hun fik Arthrosan og MSM og har det nu rigtig godt igen, ligesom humøret er kommet tilbage.

Vi har en anden Bernhard der er 11 måneder, der voksede alt for hurtigt, så hurtigt at hun var meget påvirket i sine led. Hun kom på samme kur og har det nu så godt at hun kan komme med til både træning og udstilling.
Alt dette kan jeg takke Kirsten hos Hestens Helse for. Hun er rigtig god til at finde frem til det helt rigtige – alt i alt går det rigtig godt på dyresiden selv om det hele kun er på hobbyplan.
Gitte Jensen

Kunde fortæller:
Jeg vil gerne fortælle, at vores gamle tæve, som er præget af ikke længere at være helt ny i ryggen og som ellers har fået smertestillende medicin igennem længere tid, nu har det super godt efter vi har givet hende MSM og hybenpulver gennem de sidste 6 ugers tid. Jeg vovede pelsen og tog de smertestillende fra hende for ca. 3 uger siden, fordi hun havde det så godt, og hun trives perfekt uden dem. Jeg er faktisk helt enormt overrasket over, den betydning de 2 produkter har haft for hende velbefindende og ærgrer mig over, at jeg ikke fik kendskab til det noget før. Jeg glæder mig dog over, at hun har det så godt nu:0)
Anne