God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Solanum Flex HA 100 g - Ledproblemer Se fuld størrelse

Solanum Flex HA 100 g - Ledproblemer

Flex HA indeholder de naturlige næringsstoffer der indgår i ledbruskens byggesten.
Mangler ledbrusken elastisitet eller skal brusken i ledfladerne genopbygges, er der brug for næringsstoffer som GAG’s (glucosaminoglycan). Flex HA 750g til hest kan du få HER med samme indhold som der er i Flex HA 100g til hund. Se hvad kunde fortæller om bla. Flex HA nederst på siden. 

Flere detaljer

S. Flex HA Hund 100 g

DKK 195,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Hunden kan selv producere GAG’s ved hjælp af glucosamin og chondroitinsulfat. Chondroitinsulfat er den mest fremtrædende GAG’s i brusken. GAG’s er med til at vedligeholde eller genopbygge ledbrusk, og har desuden en anden meget vigtig funktion, nemlig at binde vand og sørge for, at brusken indeholder omkring 80 %. Vandet bevirker, at ledbrusken holdes elastisk så brusken kan fungere som depot for ledvæsken, der presses ud imellem ledfladerne, når hunden belastes. 

Flex HA består af Chondroitinsulfat, MSM og naturligt C-vitamin fra acerolabær. Indeholder desuden det helt unikke Kartoffelekstrakt, der fjerner affaldsstoffer og sørger for korrekt syre-baseforhold i området omkring leddene. Curcumin fra gurkemeje beskytter blandt andet bruskcellerne mod nedbrydning. Drueskindsekstrakt med et meget højt indhold af polyphenoler hjælper hesten med at optage og udnytte alle disse stoffer optimalt. 

Desuden er der som noget nyt tilsat 100 mg hyaluronsyre per dagsdosis. Hyaluronsyre er den ”kunstige ledvæske”, der i mange år er blevet til at sprøjte i leddene. Hyaluronsyren bevirker, at ledvæsken igen bliver smørende og støddæmpende.

Hunde der har en inflammatorisk tilstand i et led, får ofte en tynd vandig ledvæske, ofte ses dette problem eksempelvis ved forvridninger. Dette bevirker, at hunden brug for hjælp til reparation af ledvæsken. Med alderen falder niveauet af hyaluronsyren også i ledvæsken, hvorfor ældre hunde også kan have gavn af et tilskud. 

  • Anbefalet daglig mængde til stor hest: 2 x 15 gram. 
  • Til pony anbefales halv mængde.
  • Til hund og kat anbefales 1 gram pr. 10 kg dyr.
  • Ved forebyggelse/vedligeholdelse anbefales halv mængde.


Kunde fortæller:
Vores hund har fortsat så god virkning af Solanum Flex Ha og ekstra MSM, så det er vi så glade for.
Anette.

Indhold pr. 30 gram: 
Chondroitinsulfat min. 90%, 4 gram,
MSM (Methylsulfonylmethan) 99,9%, 15 gram, 
Hyaluronsyre: 100 mg
Kartoffel-ekstrakt
Gurkemeje-ekstrakt 
Drueskinds-ekstrakt
Bukkehornsfrø
Acerola-ekstrakt (17% C-vitamin)

Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club. I enkelte lande, heriblandt Norge og Sverige, er der sat en øvre grænse for MSM. 

Kunde fortæller efter brugen af bla. Flex HA:
Jeg vil gerne sig TUSIND MANGE TAK for at mine to berner sennen hvalpe har fået markant hjælp qua din rådgivning:-)!

Jeg ringede oprindeligt for at drøft back on track da den ene hvalp vedvarende låste over skulderen  - og foruden at gennemgå back on track løsning sagde du uopfordret, at når en hvalp på et halvt år sådan låste, så måtte det hænge sammen med en mangeltilstand og at du derfor ville opfordre til at de fik microvital samt støtte til led.


Efter lidt research samt råd fra også andre berner ejere ringede jeg retur til dig - og jeg endte med at bestille microvital samt solanum flex HA (+ grønlæbet musling som jeg dog har sat til side foreløbig) OG allerede indenfor en uge, så var den ene hvalps låsning markant aftagende og den er nu for første gang siden hun var tre måneder væk:-)!!!!

Så derfor tusind millioner mange TAK for du uopfordret gjorde opmærksom på, at der måtte ligge en mangeltilstand bagved - og det er sådan en lettelse, at den lille omend snart 30 kilo store hvalp er fuldstændig blød og bevægelig i sin ryg:-)!!!


Med stor glæde og tillige med ønsket om god weekend,
Lise