God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Solanum Detox - Udrensning og genopbygning Se fuld størrelse

Solanum Detox - Udrensning og genopbygning

Udrensning og genopbygning med solanum Detox.
Solanum Detox er med til at fjerne urenheder fra muskler, sener og led samtidig med, at muskelømhed dæmpes, ligesom syreoverskuddet neutraliseres og fjernes. Indholdet af aminosyrer er i dette produkt særdeles højt. 

Brugerudtalelse: "Detox må være på alle hestes ønskeliste - vi har haft stor succes med detox til vores bulder basse" Birgit G. Læs mere nederst på siden. 

Flere detaljer

DKK 365,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 9 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 9 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 45,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Brug det som en kur til heste med tendens til:

 • Sene og muskelproblemer (også forebyggende)
 • Muskelspændinger
 • Ømme muskler
 • Er med til at fjerne toksiner, affaldsstoffer og syre fra muskulaturen
 • Forbedrer mobiliteten
 • I forbindelse med skader og genoptræning
 • Ved belastende træning
 • Hård træning - stort indhold af for kroppen vigtige amminosyrer
 • Ældre heste, der har et stort behov for amminosyrer af god kvalitet
 • Problemer ved fældning
 • Understøtter helingsprocessen
 

Arbejdende heste, der samtidig fodres med store mængder korn (stivelse), hvilket kan være nødvendigt for at kunne tilføre tilstrækkeligt energi, er ofte plaget af ømme muskler, da de har en tendens til at ophobe affaldsstoffer i muskulaturen. Detox indeholder MSM, tørret kartoffelekstrakt og bukkehornsfrø.

Solanum Detox har desuden en positiv effekt hos heste med tendens til belastninger i ledene (de gode egenskaber fra Mobility og MSM). 


Kartoffelekstrakt er Solnums helt eget produkt, der produceres i Danmark ved en speciel proces, der sikrer at de gunstige stoffer som alkaloider, polyphenoler og aminosyrer bevares, samtidig med, at næsten al af stivelsen fjernes. 
Alkaloider er kvælstofholdige plantestoffer og et effektivt middel til at neutralisere og fjerne  syreoverskud, der kan være opstået under eks. hård træning . Ud over at fjerne syreoverskud fra musklerne har kartoffelekstrakten  udrensende effekt af led, muskulatur og organer.

Dosering efter hestens vægt: pr. dag gerne fordelt på morgen og aften.
201 - 300 kg - 2 måleske strøget

301 - 500 kg - 3 måleske strøget
501 - 800 kg - 4 måleske strøget

Forebyggelse/vedligehold: anbefales halv dosis. 

Det er vigtigt at hesten har fri adgang til vand. 

 • MSM (methylsulfonylmethan) indeholder let optageligt organisk svovl. MSM har en udrensende effekt, ligesom det er vigtigt for celledeling, pelslag, hovene mv. 

 • Kartoffelekstrakt er Rheumacure's helt specielle produkt. Ekstraktet er produceret i Danmark ved en speciel proces, der sikrer, at de positive stoffer som alkaloider, polyphenoler og aminosyrer bevares, samtidig med at hovedparten af stivelsen fjernes. Alkaloider er kvælstofholdige plantestoffer. Alkaloider er et effektivt middel til at neutralisere og fjerne et syreoverskud i legemet. Ud over at fjerne syreoverskud har kartoffelekstrakten en generel udrensende effekt af led, muskulatur og organer. 

 • Indholdet af aminosyrer er særdeles højt i kartoffelekstrakt, faktisk så højt , at det langt overstiger indholdet af aminosyrer i nogen af de på markedet populære "muskel opbyggende" mærker. Aminosyrer er nødvendige, når hesten skal opbygge muskler eller  hele efter en skade. Selv om en hest fodres korrekt, kan der opstå mangel på aminosyrer, ligeledes hos en konkurrencehest, ved kraftig vækst eller hvis der opstår en skade. 

 • Bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum) indeholder omkring 25 % slimstoffer, steroidsaponiner og glycosider. Bukkehornsfrø er med til at forbedre tarmens evne til at optage de aktive stoffer og medvirker i det hele taget til at sikre en god tarmfunktion. Heste kan rigtig godt lide den specielle lugt og smag af bukkehornsfrø, hvorfor det er nemt at give heste Solanum Muscle Detox. 

Indhold pr. 27,5 g: MSM 7,5 g, kartoffelekstrakt, bukkehornsfrø. 

Solanum Detox fås i bøtter af 750 gram og 2,5 kg.

 

Doping:

Indeholder ingen stoffer, der er forbudt af FEI og Jockey Club, men man bør altid sikre at dette også gælder i den diciplin man dyrker.