God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Solanum Myosin Sport Hund 200 g Se fuld størrelse

Solanum Myosin Sport Hund 200 g

OBS: se hvad Gitte Hoffmester siger om Myosin nederst. 

Myosin Sport's indhold af 18 aminosyrer, MSM, L-arginin mv. gør, det meget velegnet til  hunde i hård træning, hunde der skal genoptræne efter en skade, unge hunde, der er meget aktive eller ældre hunde, der er "slidte" og ømme  i muskler og led.  

Flere detaljer

DKK 248,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 6 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 6 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 30,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Kombinationen af MSM, kartoffelekstrakt,  L-arginin, bukkehornsfrø, kreatin samt 18 aminosyrer støtter og hjælper kroppen i opbygning og reparation af belastet muskulatur.Solanum Myosin Sport hjælp desuden med at få fjernet affaldsstoffer/syre fra muskulaturen.

Det høje indhold af aminosyrer forsyner kroppen, når  hunden skal træne hårdt eller opbygge muskler, hvilket gør det muligt at træne regelmæssigt.

Indholdet af L-arginin øger blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket er vigtigt i forbindelse med træning. 

  • Lille hund:   5 g pr. dag.
  • Mellem stor hund: 8 g pr. dag
  • Stor hund: 12-15 g pr. dag.
  • Ved akutte problemer og ekstra hård træning kan gives halv dosering ekstra.
 

Ønsker du 5 kg kan du få det her.

OBS: Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club. 

Indholdsstoffer: MSM, kartoffelekstrakt,  L-arginin, bukkehornsfrø, kreatin samt 18 aminosyrer.

Solanum Myosin Sport
"Jeg har gennem det sidste år givet Solanum myosin Sport til begge mine hunde. Zinnia er nu 9 år, og på trods af sin høje alder har hun indtil nu haft sin bedste sæson. Hun er stadig en af de allerhurtigste indenfor sin sport agility. PT fører hun konkurrencen om Året Agility hund, samme konkurrence, som hun blev nr.2 i sidste år. Og hun er lige blevet udtaget til det danske agility landshold, som skal repræsentere Danmark ved NM i Danmark og VM i Luxemborg. Til udtagelsen vandt hun 3 ud af 4 løb.
Jeg oplever ingen stivhed hos Zinnia efter træning og konkurrencer. Og jeg oplever hurtig muskelopbygning i forbindelse med periodisk svømmetræning.
Min unge hund Zushi døjede med ryg/mave spændinger, men med hjælp fra behandler samt Solanum Myosin Sport er hun også fit for fight og har indenfor det sidste halve år opnået championater i Danmark, Sverige og Norge.
Jeg oplever at Solanum Myosin Sport hjælper hundene med at restituere hurtigere. De har også masser af energi selvom vi deltager i stævner der foregår over 3 dag". Gitte Hoffmester