God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Solanum Flex HA (ledbrusk/ledvæske) Se fuld størrelse

Solanum Flex HA (ledbrusk/ledvæske)

Flex HA indeholder de naturlige næringsstoffer der indgår i ledbruskens byggesten.
Mangler ledbrusken elastisitet eller skal brusken i ledfladerne genopbygges, er der brug for næringsstoffer som GAG’s (glucosaminoglycan). 

Flere detaljer

DKK 625,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 25 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 25 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 125,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Hesten kan selv producere GAG’s ved hjælp af glucosamin eller endnu bedre, den kan få tilført chondroitinsulfat. Chondroitinsulfat er den mest fremtrædende GAG’s i brusken. GAG’s er med til at vedligeholde eller genopbygge ledbrusk, og har desuden en anden meget vigtig funktion, nemlig at binder vand og sørge for at brusken indeholder omkring 80 % vand. Vandet bevirker, at ledbrusken holdes elastisk og fungerer som depot for ledvæsken, der presses ud imellem ledfladerne, når hesten belastes. 

Flex består hovedsageligt af chondroitinsulfat, MSM og naturligt C-vitamin fra acerolabær, indeholder desuden et unikt kartoffelekstrakt, der fjerner affaldsstoffer og sørger for korrekt syre-baseforhold i området omkring leddene. Curcumin fra gurkemeje beskytter blandt andet bruskcellerne mod nedbrydning. Drueskindsekstrakt med et meget højt indhold af polyphenoler hjælper hesten med at optage og udnytte alle disse stoffer optimalt. 
Desuden er der som noget nyt tilsat 100 mg hyaluronsyre per dagsdosis. Hyaluronsyre er den ”kunstige ledvæske”, der i mange år er blevet til at sprøjte i leddene. Hyaluronsyren bevirker, at ledvæsken igen bliver smørende og støddæmpende. Heste der har en inflammatorisk tilstand i et led, får ofte en tynd vandig ledvæske, ofte ses dette problem eksempelvis ved kodeledsforvridninger. Dette bevirker, at hesten brug for hjælp til reparation af ledvæsken. 
Med alderen falder niveauet af hyaluronsyren også i ledvæsken, hvorfor ældre heste også kan have gavn af et tilskud. 

  • Anbefalet daglig mængde til stor hest: 2 x 15 gram. 
  • Til pony anbefales halv mængde.
  • Til hund og kat anbefales 1 gram pr. 10 kg dyr. 

Ved forebyggelse/vedligeholdelse anbefales halv mængde.

Indhold pr. 30 gram: 
Chondroitinsulfat min. 90%, 4 gram,
MSM (Methylsulfonylmethan) 99,9%, 15 gram, 
Hyaluronsyre: 100 mg
Kartoffel-ekstrakt
Gurkemeje-ekstrakt 
Drueskinds-ekstrakt
Bukkehornsfrø
Acerola-ekstrakt (17% C-vitamin)

Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club. I enkelte lande, heriblandt Norge og Sverige, er der sat en øvre grænse for MSM.