God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.30 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk

LÆS om magnetprodukter fra VelloFlex®

LÆS om magnetprodukter fra VelloFlex®

Magnetterapi sørger for at den naturlige proces i cellestofskiftet genoprettes og sørger for blodgennemstrømningen og iltoptagelsen forøges.
Magnetfelter kan påvirke områder i kroppen, der er væskefyldt (typisk blodårerne) hvilket igen kan påvirke områder hvor der er forstyrrelse i transporten af stoffer til og fra cellerne.

Det kan eks. være
:

  • Muskelkramper
  • Søvnbesvær
  • Spændinger
  • Muskelinfiltrationer
  • Lav energi
  • Rygbesvær
  • Uro og spændinger
  • Ømme og stive led
  • Kolde, ømme fødder
  • Ondt i knæ

Er der evt. bivirkninger ved magnetterapeutisk behandling?
Nej, ingen negative bivirkninger og man kan
ikke overbehandle.

I opstartsfasen kan man dog opleve en forbigående træthed og lettere hovedpine samt lugt og farve på sved, urin mv. kan ændre sig - Ligeledes er der nogen, der oplevber ømheder ved "gamle" skader. Dette er blot et tegn på, at kroppen er ved at skille sig af med ophobede affaldsstoffer, hvilket kun vil forekomme i en periode. Det vil være positivt  at man i en sådan periode drikker ekstra vand hvilket vil hjælpe med til at man undgår  hovedpine, svimmelhed mv.

Hvor hurtigt opnåes der effekt af magnetterapeutisk behandling?
Det er meget forskelligt hvordan vi tager imod forskellige former for behandling. Nogle mærker forandringer efter 3-4 dage, og andre vil først mærker noget efter 2-3 uger. 

Det frarådes at bruge magneter hvis du har?
Pacemaker eller andet elektronisk implantat i kroppen. 

Kan man bruge magetterapi under graviditet og amning?
Da der er manglende forskning - ikke nok kendskab til hvorvidt magnetterapi kan have negativ indvirkning på et foster ved graviditet, frarådes magnetterapeutisk behandling under graviditet og amning for en sikkerheds skyld.

Hvor længe virker en magnet?
Firmaet Vello Scandinavia yder 30 års garanti på magneter og magnetfelternes styrke + Vello Scandinavia yder hele 3 års garanti på materiale og udførelse i madrasserne.

BioFlex® magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC, og patenteret - EU patent nr. 0793518.

VIGTIGT:
Magnetterapi har IKKE til hensigt at erstatte behandlinger ordineret af egen læge, ligesom magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser.
OBS: Magnet-produkter bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, såsom en pacemaker.
Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid som lægen har anbefalet.