God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.30 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Urtefarm Koldpresset Rapsolie 5 l Se fuld størrelse

Urtefarm Koldpresset Rapsolie 5 l

Koldpresset rapsolie af høj kvalitet til heste fra Urtefarm. For præstation, immunforsvar, til tidligere forfangne heste, heste med hud- og pelsproblemer. 

Et godt alternativ til dyrere olier, er med til at forsyne hesten med vigtige fedtsyrer af betydning for hestens trivsel og velbefindende. 

Flere detaljer

U Rapsolie - 5 L

DKK 175,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Olie er en god måde at tildele heste kalorier uden at belaste hestens fordøjelse med stivelse. Typisk er det tilstrækkeligt med ca. 3 dl olie/dag – fordelt på 3 måltider. Ved denne dosering, er det ikke nødvendigt at supplere med ekstra E-vitamin, hvis hestens behov er dækket i den daglige fodring, (højt præsterende heste bør under alle omstændigheder have ekstra E-vitamin). 

Hesten skal vænnes gradvist til olie - der går op til 12 uger før hesten fuldt kan udnytte energien i olien. Efter en måneds pause går der igen 10-12 uger før man ser effekt. 

En god olie er meget koncentreret energi, og er derfor velegnet til heste, som har svært ved at holde en tilpas foderstand, og derfor typisk ville skulle spise store mængder korn for at kunne holde en tilpas foderstand.

Ved at give olie mindskes risikoen for fordøjelsesproblemer. 

En koldpresset olie udsættes ikke for temperaturer over 60 gr., hvilket sikrer at olie ikke tager kvalitetsmæssig skade. 

Ekstra plus er det, at heste der arbejder kan bruge olie som en lettilgængelig energi der bruges først, hvilket gør at kulhydraterne spares og dette er ensbetydende med at hesten har ekstra energi i slutningen af en præstation.

Sælges i dunke af 5 og 25 L