God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Hippodan 40% Omega-3 olie - 5L Se fuld størrelse

Hippodan 40% Omega-3 olie - 5L

Hippodanolie til hesten. Hesteolie med højt indhold af Omega-3. Hippodan olie er fremstillet af rene vegetabilske ingredienser og er speciel i forhold til andre olier på grund af sit store indhold af Omega-3, som både heste og mennesker har særlig brug for. Olien har en særdeles høj kvalitet og holdbarhed uden at blive harsk. Læs mere på siden! 

Flere detaljer

DKK 328,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 3 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 3 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 15,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Ved at forbedre balancen i hestens krop, får man en gladere og mere energifyldt hest, yde og præstationsevne forbedres, pelsen bliver blødere og flottere, sårheling bliver hurtigere der vil være færre betændelsestilfælde, immunforsvaret bliver styrket og sædkvalitet og fertilitet forbedres - egenskaber der er med til at give hesten et sundere liv.

Hvordan adskiller Hippodanolie sig fra andre olier til heste?
Det særlige ved Hippodanolie er Hippodans høje indhold af omega-3 fedtsyrer og fint afstemte forhold mellem Omega-6,9 og 3. 

Graferne viser fedtsyresammensætningen i Hippodanolie sammenlignet med andre olier.


Hvordan adskiller Hippodanolie sig fra andre olier til heste?

Det særlige ved Hippodanolie er Hippodans høje indhold af omega-3 fedtsyrer og fint afstemte forhold mellem Omega-6,9 og 3. 

Omega-3
 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, som heste, mennesker og hunde SKAL have tilført, fordi de ikke selv kan danne det i kroppen. At Omega-3 er essentielt betyder, at det er helt nødvendigt for kroppens sundhed og evne til at fungere på flere planer. 


Hvordan virker det?
De sunde fedtstoffer hjælper kroppen til at øge energiniveauet i kroppen og bevirker, at hestene "kommer sig" hurtigere efter arbejde. Det  har også betydning for nyrernes evne til at udskille vand, hudens sundhed osv.

Mangel på omega-fedtsyrer kan desuden have en række kedelige konsekvenser så mangel-tilstande i dyrenes nervesystem, kønshormoner, cellemembraner, stofskifte og hjerte- karsystem, hud, pels, hove etc. opstår.

At give hesten en god olie kan bevirke, at hesten får en blankere pels, at hudproblemer mindskes, hoppen lettere kommer i fol, hesten præsterer bedre osv..

Producent: Nutridan