Picribaume - sår og pleje salve - 150 ml.

Har hesten, hunden, katten eller et helt andet dyr en lille eller stor skramme er Picribaume salve svaret. Picribaume - med picrinsyre er salven man skal have i skabet, hvis der kun er plads til én salve. Det er salven også til de mere vanskelige hudskader, den desinficerer og stimulerer helingen. 

Dopingfri

På lager
240,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Picribaume salve fremmer heling, både når det handler om alvorligere skader som dybe sår hos hesten og hunden, men er også særdeles velegnet til  hudafskrabninger, eksem, muk, ringorm ligesom det er ideelt til sår der er begyndt at hele, så undgår man sprækker og revner. 

Anvendelse: Vask først med sæbevand og skyl efter med rent vand -  tør grundigt huden med en ren klud. Derefter påføres et tykt lag Picribaume salve, så såret er fuldstændigt dækket (kom gerne en bandage over hvis det er muligt). Er det et mindre sår dit dyr har er det nok med en påsmøring pr. dag.

Bliv ved med at bruge salven til huden er helet.
Fjern ikke sårskorpen.
Hvis såret er snavset af pus, urenheder osv. kan det være nødvendigt at rense såret ind imellem med lunket vand og sæbe. Skyl med rent vand og tør. 

Indeholder: bivoks, lanolin, aloe vera, picrinsyre, polyester samt holdbarhedsmiddel.