God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.30 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Picribaume (sår og pleje salve) Se fuld størrelse

Picribaume (sår og pleje salve)

Har hesten, hunden, katten eller et helt andet dyr en lille eller stor skramme er Picribaume salve svaret. Picribaume - med picrinsyre er salven man skal have i skabet, hvis der kun er plads til én salve. Det er salven også til de mere vanskelige hudskader, den desinficerer og stimulerer helingen.

Flere detaljer

DKK 179,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Vælg mellem salve eller spray.
Picribaume fremmer heling, både når det handler om alvorligere skader som dybe sår hos hesten og hunden, men er også særdeles velegnet til  hudafskrabninger, eksem, muk, ringorm ligesom det er ideelt til sår der er begyndt at hele, så undgår man sprækker og revner. 

Anvendelse: Vask først med sæbevand og skyl efter med rent vand -  tør grundigt huden med en ren klud. Derefter påføres et tykt lag Picribaume salve, så såret er fuldstændigt dækket (kom gerne en bandage over hvis det er muligt). Er det et mindre sår dit dyr har er det nok med en påsmøring pr. dag.

Vælg mellem salve og spray.
Bliv ved med at bruge salven til huden er helet.
Fjern ikke sårskorpen.
Hvis såret er snavset af pus, urenheder osv. kan det være nødvendigt at rense såret ind imellem med lunket vand og sæbe. Skyl med rent vand og tør. 

Indeholder: bivoks, lanolin, aloe vera, picrinsyre, polyester samt holdbarhedsmiddel.