Premier Equine Cold Water Compression Boots

Premiere Equines nyskabende teknologi sikrer hurtig, let afkøling af benene på din hest samt let kompression, hvilket vil være med til at forebygge skader.
Bandagerne lægges i vand 5-8 min. og er klar til brug.
Premieres AirTech- stoffer er udviklet til, og kan med fordel bruges, til alle heste - alle heste behøver køling efter arbejde, køling vil være med til at forebygge skader og fremme restitution. 

XL KAN BRUGES PÅ FORBEN OG BAGBEN PÅ DE FLESTE STORE HESTE - DE ER IKKE SÅ STORE / HØJE - RING GERNE FOR VEJLEDNING PÅ TLF. 24621481

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 498,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Leveres i sæt

Bandagerne er konstrueret til at give ensartet køling uden at begrænse bevægelsen. Luften er det element, der holder stoffet køligt, når det er aktiveret af vand.
Derfor kan det være en god ide at stille hesten "til afkøling" et sted der ikke er et helt lukket rum.

Den ydre 3D-sportsnet gør det muligt,ved at opretholde en konstant luftstrøm, at nå det kolde materiale med vand, hvilket forlænger køleeffekten. 
Når materialet er mættet med koldt vandt, aktiveres materialet og giver et koldt polstret lag, der former sig anatomisk om hestens ben. De justerbare stropper
kan tilpasses omkring hestens ben.

Premieres AirTech- stoffer er udviklet til, og kan med fordel bruges til, alle heste - alle heste behøver køling efter arbejde, køling vil være med til at forebygge skader.

Benene skal være rene, inden gamacherne lægges på. Vi anbefaler at bandagerne ligger i koldt vand i 5-8 minutter, før du lægger dem på. Pres forsigtigt overskydende vand ud. Badagerne må under ingen omstændigheder påføres i tør tilstand. Almindelig koldt vand kan bruges, det er ikke nødvendigt med is el. lignende, da det er tekstilteknologien der sænker temperaturen.
Lad ikke bandagen ligge i vand for længe - maksimalt 30 minutter gerne kun 5-8 min. Opbevares i en lufttæt kasse eller taske, når den er tør. Hvis bandagen får kropstemperatur, kan du blot lægge den i vand 5-8 minutter, så køler den igen.. Bandagen kan bruges flere gange efter hinanden, sørg blot for, at den når at blive rigtigt våd, så der ikke er tørre pletter (særlig på varme dage). Meget høj luftfugtighed kan reducere stoffets evne til at køle. Det er vigtigt at materialet holdes vådt under afkølingen.
OBS: bandagerne sænker temperaturen mellem 6-12 grader i forhold til den omgivende temperatur, hvis det er meget varmt vil bandagerne ikke føles så kolde som på en dag, hvor det er køligere. Bandagerne
kan ikke sammenlignes med bandager med is. Hesten må meget gerne bevæge sig, mens den har bandagerne på, det vil være med til at fremme kølingen.
Brug ikke bandagerne i længere tid end 2-4 timer pr. dag.

Vedligehold af bandagerne:
Sørg for, at dine bandager er korrekt opbevaret, når de ikke er i brug. Når bandagen tørres, vil det kolde vandstof blive stift.
Fold IKKE gamacherne under tørring - hvis de foldes/bukkes, mens de tørrer kan stoffets evne til køling ødelægges.
Læg altid bandagerne i vand inden brug og undgå at bukke/folde dem mens de tørrer.
Fjern hår og mudder med en børste, og sørg for, at alle velcro er lukket.
Håndvask og skyl. Brug IKKE vaskemiddel - dette kan forringe evnen til køling..
Hold ude af direkte sollys - dette kan forringe - evnen til køling bliver dårligere.
Når de tørres, bliver stoffet stift, Når det lægges 5-8 min i vand bliver det blødt igen.
Må ikke bleges Ikke tørretumbles
Må ikke renses eller stryges.
Må ikke kommes i fryser eller køleskab.
Køl ikke på klippet eller skadet hud.
Husk at kontakte din dyrlæge, hvis hesten er skadet kølebandagerne erstatter ikke dyrlægen.