God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.30 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Charlie´s sikkerhedsgrime - TILBUD på Small - Spar 50% Se fuld størrelse

Charlie´s sikkerhedsgrime - TILBUD på Small - Spar 50%

Opfundet af Charlotte Hartwig, flere gange dansk mester indenfor western ridning. Hun er blevet inspireret af sit eget piskesmæld og af de mange tilfælde hun har mødt gennem årene, hvor hestene er kommet til skade i forbindelse med en grime, der ikke bristede på det rigtige tidspunkt.

  • Small - Pony/føl - Sort 

Flere detaljer

DKK 189,00

Tilbud!

-50%

DKK 378,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Hesten kan blive bange, når den står på staldgangen, den kan panikke under transport og komme alvorligt til skade. Føllene og de unge heste der ikke har erfaring med at stå bundet,  forsøger at komme fri, hvilket let resulterer  i, at de vælter rundt og kommer til skade.
Skaderne kan påvirke både sener, knogler og muskler og opdages ofte meget sent, hvor det ikke altid er muligt at behandle.
Charlie´s sikkerhedsgrime er lavet af et siliconemateriale der gør, at den er let, nem at holde ren, den er blød og rund så den ikke irriterer huden.

  • Grimen til føl: Brister ved et træk på 25 kg
  • Grimen til hest: Brister ved et træk på 65 kg.
  • Nem at rengøre.
  • Lavet af let silikone.
  • Vægt 160 g.
  • Farve: Sort

OBS. Grimen kan ved voldsom leg på folden trækkes/bides i stykker. Derfor bør man overveje om hesten skal have grimen på på folden.

Mai K. Nicholaisen, Equine Denmark - har afprøvet grimen og gjort sig nogle betragtninger.
"1. Grimen ligger godt på hesten og det er rart ikke at have en plask våd og tung grime, når hestene går ude i regnvejr. Det er både rart for os og for hestene.
2. Jeg anbefaler som tandplejer altid at heste IKKE går med grime på græs.
Grimer forhindrer ofte hesten i at bevæge kæben korrekt og grimen klemmer kinden ind mod kindtænderne. Dette er så meget værre når tænderne er skarpe. Jeg ser mange sår på heste med grimer som klemmer kinden, - også selvom grimen vriker løs. Denne grime sidder så løst/elastisk, så jeg tror ikke, at den vil genere og klemme så meget - hvis overhovedet. Det har ikke været muligt for mig at teste, men jeg vil klart anbefale den, hvis man skal have grime på. Og jeg vil bruge den selv på mine næste føl, som skal have en periode med grime på. 
3. Derudover er den også meget mere sikker, hvis hesten får et ben eller en gren igennem, når den går på fold. Dog kan det godt blive lidt for dyrt med mine unge vallakker/hingste som leger voldsomt med hinandens grimer (derfor tager jeg dem som regel af). Men også mere sikkert. ;)
4 . Vi har en hest som har haft mange dårlige oplevelser førhen, og ikke er god til at stå bundet og godt kan gå lidt i panik når det presser på hans nakke. Han er dog også stærk og voldsom. For ham er grimen for blød og løs. Man kan ikke holde ham og han går bare som det passer ham når han er bundet i den.  Problemet er at den er så blød, at man ikke kan korrigere hesten. Vores heste er trænede og følsomme, og går fint med den til dagligt. Men hvis der sker noget eller man har en hest som bliver stærk så kan man ikke korrigere nok til at kunne styre en stor og stærk hest.
5. Som I også skriver, så er den en stor fordel i traileren for en hest som ikke kan lide at stå bundet og føler sig klemt inde, men også alle andre heste, hvis  der sker noget eller de bliver bange. Føl og ungheste som ikke har prøvet det før, vil vi helt sikkert bruge den til."
Mai

Se hvad Laura skrev:
"Min hest har en ultra sart hud/pels og sam...tlige grimer jeg har prøvet har gnavet i hans pels/hud. Og hvor min hest står skal de have grimer på, så det var ikke et alternativ at tage den af. Derfor har hans grimer altid været polstret med lammeskind - det var både besværligt og dyrt, fordi de hele tiden blev bidt i stykker af de andre heste og så blev de også hurtigt ulækre når det regnede eller min hest rullede sig i lidt mudder... Men Charlie's Safety Halter - den kan han tåle! Den er så let og blød at der absolut INGEN slid i pelsen er at spore og det er så dejligt at være ude over det problem!!! :) Så er MEGET glad og tilfreds med grimen og det samme er min hest! :)

Min hest har en ultra sart hud/pels og samtlige grimer jeg har prøvet har gnavet i hans pels/hud. Og hvor min hest står skal de have grimer på, så det var ikke et alternativ at tage den af. Derfor har hans grimer altid været polstret med lammeskind - det var både besværligt og dyrt, fordi de hele tiden blev bidt i stykker af de andre heste og så blev de også hurtigt ulækre når det regnede eller min hest rullede sig i lidt mudder... Men Charlie's Safety Halter - den kan han tåle! Den er så let og blød at der absolut INGEN slid i pelsen er at spore og det er så dejligt at være ude over det problem!!! :) Så er MEGET glad og tilfreds med grimen og det samme er min hest! :)