God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Premier equine - Cold Water Boots afkøling af hestens ben Se fuld størrelse

Premier equine - Cold Water Boots afkøling af hestens ben

Disse Cold Water Boots fra Premier Equine er et billigt, effektivt nemt alternativ til koldt vand med vandslange og dyrere køle bandager med kemikalier. 
Køling vil være med til at forhindre hævelser og mindske risikoen for seneskader. Nyeste forskning viser, at gentagende opvarmning af senerne er med til at fremprovokere seneskader.
Cold water Boots med til stævne: kom dem i koldt vand med is, tag dem op læg dem i en pose og læg dem i fryseren 1 times tid. pak dem i en "køletaske". De holder sig kolde temmelig længe og vil levere 5 min. god køling

Læs mere nederst på siden. 
.

Flere detaljer

DKK 398,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Bemærk at det er en god ide at bruge str. M til forbenene og str. L til bagbenene til en stor hest. Pony S forben + M bagben. 

Bandagerne anvendes først og fremmest forebyggende, men er også nyttige de første dage i forbindelse med forvridninger, spark osv. - her kan der nedkøles 5-7 gange i døgnet, men ikke mere end 20 min. pr. gang. 
OBS: der er 1 stk. højre og 1 stk. venstre i et sæt (pakke)

OBS: Gamacherne bliver første gang de kommer i vand noget tykkere end efterfølgende, hvis
de har være tørre og ligget. Den bedste måde at anvende dem på, er ved at lade dem ligge i vand, skifte vandet ind i mellem - man kan evt. komme et fryseelement i vandet inden man rider, så de er tilpas kolde, når det er varmt.
OBS: hvis gamacherne har været tørre bliver de aktiveret på 1 times tid i vand.

  • Bandagerne er lette at lægge på og tage af igen. 
  • De er lavet af mikrokrystaller som bliver til Gel når de ligger i blød i vand. 
  • Gelen danner en blød pude, som føles behageligt for hestens ben. 
  • Må ikke anvendes på sår, hudafskrabninger eller anden beskadigelse af huden. 
  • På grund af det anatomiske design, kan heste gå rundt med dem på og behøver ikke nødvendigvis stå stille mens de har dem på. 
  • Bandagerne må ikke fryses.


Brugen af Cold Water Boots:

Før brug 1): Aktivér krystallerne ved at lægge dem i blød i koldt vand i ca. 24- 48  timer før du bruger dem første gang. Der kan evt. lægges et køleelement eller is i vandet, hvis det skal være ekstra koldt.

Under brug: Læg dem på i 20 min. og tag dem af igen (dette kan evt. i forbindelse med skade gentages flere gange i løbet af dagen).

Opbevaring af Boots: Hvis du skal bruge bandagerne igen næste dag, opbevares de i en spand vand. Hvis ikke, hænges de til tørre (ikke direkte sollys eller radiator). Når de skal bruges igen skal de genaktiveres ca. 1  times tid. 

Liv Møller Jensen siger:
"Misty min ene Mounted Games pony nyder at få kølet sine ben ned efter en gang hård træning. Mens ejeren med ro i maven kan muge og lægge Back on Track på den anden pony.
Disse Cold Water Boot fra Premier er køle gamacher kan anbefales til alle der ikke har tid eller mulighed for at køle hestens ben efter træning eller stævne, eller til skader - Der har jeg (heldigvis) ikke haft muligheden for at afprøve dem endnu.